Smink nélkül ment az esküvőjére – most egy egész világ róla beszél

nlc | 2016. Augusztus 29.
A nigériai menyasszony nem érti, mi ez a felhajtás körülötte: azért nem sminkelt, mert nem az a sminkelős fajta.

“Őszintén bevallom, nem gondoltam, hogy ilyen hisztéria lesz majd a fotóm miatt” – kezdte Bisola Umoran a nigériai Naij című lapnak, majd hozzátette, bár jólesik neki a sok pozitív komment, nem érti, mivel érdemelte ki az emberek figyelmét. “Számomra egyáltalán nem szokatlan vagy nagyszerű dolog, hogy smink nélkül mutatkozzak egy fontos eseményen.”

A fiatal nő a lapnak bevallotta, nem az a “sminkelős fajta“. “Egyszerűen kényelmetlenül érzem magam, ha az arcbőrömet vagy a nyakamat valami irritálja. Ezért nem szoktam sminkelni sem. A vőlegényem smink nélkül ismert meg, így szeretett belém, és így döntötte el, hogy feleségül vesz. Eszembe se jutott, hogy az esküvőnkre kisminkeljem magam.”

Bisoláról egyébként az egyik ismerőse, bizonyos Bra Kofi töltött képet a Twitterre, és bár a hozzászólók egy része szentül hitte, hogy a menyasszony vallási okokból nem sminkelt, Bisola ezt határozottan tagadta. “Ennek az egésznek semmi köze a valláshoz vagy az egyházhoz. Ez az én személyes döntésem volt” – szögezte le.

A kép alatt kommentfolyamban egyébként több hozzászóló is osztja Bisola természetességről alkotott nézeteit. Mindannyian, kivétel nélkül arról meséltek, hogy a saját esküvőjükön bizony ők is smink nélkül vettek részt.

Olvass még többet esküvői sminkről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version