5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

nlc | 2017. Február 19.
Néhány hét, és itt a tavasz. Kezdd el felkészíteni rá az arcbőrödet már most!

LaRoche-Posay Nutritic Intense Riche

5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

Gazdag, mélytápláló arcápoló, mely enyhíti a nagyon száraz bőr kellemetlen érzetét. Az arcbőr rugalmasabbnak érződik tőle. Visszanyeri komfortérzetét, megnyugszik, és megszabadul a kellemetlen, húzódó, bizsergő, szúró érzetektől. 

Vichy Idéalia nappali arckrém

A megújult Vichy Idéalia termékcsaládjának összetevői a feketeáfonya-kivonat, mely magas antioxidáns tartalommal harcol a szabad gyökök ellen, és elősegíti a kollagén termelődését. A természetes adenozin, melyet kukoricából vonnak ki, megvédi a mitokondriumokat (az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecskéket), és ellensúlyozza a fáradtságot. A termékcsalád fő hatóanyaga, a 3% Kombucha – fermentált feketetea-kivonat
pedig elősegíti a bőr természetes ragyogását, javítja a bőr minőségét. 

Paula’s Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer

Gazdag, krémes hidratáló krém, melynek formulája bőrpuhító, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és sejtkommunikáló összetevőkben gazdag, hozzájárul a bőr természetes védőrétegének megerősítéséhez, és segíti a bőr fiatalos és egészséges működését. A hidratáló krém használatával a száraz bőr kisimul, puha és ragyogó lesz. Ideális normál, száraz és nagyon száraz bőrre, plusz a száraz foltok kezelésére. Kiváló rosaceás és ekcémás bőrre is.  

Avon Anew Ultimate Supreme luxus regeneráló arckrém

Gazdag, kellemes illatú összetétele segít csökkenteni a bőröregedés jeleit, hidratál és táplál. Nappali és éjszakai használatra egyaránt alkalmas. Az exkluzív Celluvive komplex serkenti a sejttisztítás folyamatát, hogy eltávolítsa az elhalt sejtdarabkákat és a szennyeződéseket a sejtek belsejéből, így segít helyreállítani a bőr feszesebb és rugalmasabb külsejét. A fekete gyöngyből nyert kivonat hidratál, és segít csökkenteni a bőr megereszkedettségét, segít, hogy bőröd visszanyerje feszesebb és rugalmasabb külsejét, hogy az arckontúrjaid határozottabbnak tűnjenek, illetve hogy az arcodon és a nyakadon lévő mély ráncok halványuljanak.

Yves Rocher Hydra Végétal 24 órás hidratáló zselés krém

A juharfanedv-kivonatban és a kék agávékivonatban gazdag összetétel tartósan és mélyen hidratálja a szomjazó arcbőrt. A hatóanyagok azon képességének köszönhetően, hogy a bőr legmélyebb rétegeibe is képesek behatolni, azonnali, mély és természetes hidratálást eredményez. Arcbőröd 24 órán át hidratált lesz, feléled, és visszanyeri frissességét, és természetes ragyogását.

Exit mobile version