Szépüljünk

Katalin hercegné erre a hétköznapi bőrápolóra esküszik

Katalin hercegné arcápolási rutinjában a csipkebogyóolaj is szerepel.

Katalin hercegné mindig perfekt, ráadásul úgy, hogy gyakran hord hétköznapi darabokat, például a Zarából. Ezek után nem meglepő, hogy arcápolási rutinjában is találunk hétköznapi elemet, mint kiderült, egyik kedvence az organikus, hidegen sajtolt csipkebogyóolaj.

Ez nem is csoda, mert a csipkebogyóolaj más olajokhoz hasonlóan szuperül hidratál, mégis könnyed a bőrön, még a kombinált-zsíros bőrűeknek is szuper választás. Igazi különlegessége viszont, hogy természetes retinolt tartalmaz, emiatt a növényi olajok között valóban kiemelkedik regeneráló és anti-aging képességével.

(The Ordinary)

Katalin a hírek szerint az ausztrál Trilogy olajat használja, ami itthon ugyan nem kapható, de jó hír, hogy organikus, hidegen sajtolt csipkebogyóolajat könnyen találsz, ráadásul kedvező áron. A The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil például kedvelt a Krémmánián, akár magában, akár a kedvenc hidratálódhoz egy-két extra cseppet keverve érdemes használni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top