Ha már lebarnultál, bronzosíts!

nlc | 2017. Június 25.
A nyári hónapokban, ha már megfogott a nap, érdemes a pirosítódat bronzosítóra cserélni. Mutatjuk a kedvenceinket.

The Body Shop Honey Bronze

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

Áttetsző, könnyed bronzosító gél, mely azonnal ragyogó és napbarnított bőrt varázsol. Természetes hatást kölcsönöz, sosem lesz tőle narancssárga a bőröd, és a használata is pofonegyszerű! A frissítő, olajmentes gél textúra azonnal hidratálja és frissíti a bőrt, miközben jellegzetes Honey Bronze-illatával elrepít a tengerpartra.

Isadora Shimmering Bronzing Oil

Leheletkönnyű, a bőrön és a hajon egyaránt gyorsan felszívódó formula kellemetlen, zsíros érzet nélkül. Azonnali hidratálást, ápolást és védelmet nyújt, és kondicionálja a hajat és a bőrt. Kiválóan használható napozás utáni olajként is, hiszen hidratálja és nyugtatja a bőrt. Finom, energizáló, nyárias illattal.

L’Oreal Glam Bronze GG Cream

Tonizáló krém a bőr tónusához igazodó, napbarnítottá varázsoló bronzpigmentekkel a fényes, napbarnított és bronzosított hatásért. A GG krém akár 24 órán át hidratál. Az SPF 25 fényvédő segít védeni a bőrt.

AVON True Glow barnító gyöngyök

Púderes, istenien tündöklő sminkgyöngyök fényvisszaverő pigmentekkel, melyek egymással keveredve ragyogó hatást kölcsönöznek az arcbőrnek. 

Catrice Sun Glow matt bronzosító púder

A matt bronzosító púder napbarnított színt kölcsönöz, mialatt mattítja bőrünket. Egy kevés is elég belőle, és máris magával ragad minket a nyár! Két színkombinációban kapható világosabb és sötétebb bőrtónusúak számára.

Exit mobile version