Ez a fitneszblogger lerántja a leplet az Insta-fenék titkáról

nlc | 2018. Március 26.
Spoiler: nemcsak az edzéseken múlik.

Jelenleg, ha az Instagramon rákeresünk a #bubblebutt („buborék fenék”) hashtagre, mintegy 350 ezer találatot ad ki: ez nem véletlen, hiszen ki ne szeretne kerek, formás, izmos feneket? A szomorú valóság az, hogy még a guggolások, kitörések rendszeres elvégzésével sem lesz mindenkinek „buborék feneke”; rengeteg minden függ a genetikától, és akkor a vékony lábakban végződő, abszurd méretű fenekekről még nem is beszéltünk.

Mégis úgy tűnik, hogy az Instagramon mindenki megnyerte a genetikai főnyereményt, és minden adandó alkalommal álompopsit villanthat. Ahogyan Anna Victoria fitneszedző és blogger rávilágított, a valóság az, hogy leginkább a pózolásban jók: ezt bizonyítja az egymás mellé helyezett, „valódi popsi” és „Instagram popsi” című fotója.

A posztjában leírja, hogy világéletében rosszul érezte magát a feneke – vagyis inkább annak hiánya – miatt, és sokszor még akkor is kritizálták érte, amikor éppen büszke volt arra, hogy a kemény munka nyomán már látszik egy kis izom is. És igen, szívesen beismeri, hogy a többi Instagram-celebritáshoz hasonlóan ő is szívesen veszi fel azokat a pózokat, amelyekben nagyobbnak tűnik a feneke.

„Befeszíted, kitolod, a hátad annyira meghajlítod, hogy már-már fáj” – írja. És persze ehhez jön még a magas derekú nadrág, amely kihangsúlyozza a keskeny derekat és megemeli a feneket. „Annyiféleképpen tűnhet tízszer akkorának a popsid, mint valójában!” Anna Victoria végül arra a következtetésre jut, hogy nem kell foglalkoznunk vadidegenek véleményével.

„Az embereknek mindig lesz véleményük a testedről. Rosszul esik néha? Igen. De ahogy egy bölcs asszony mondta egyszer, »te lehetsz a legérettebb, legszaftosabb barack a világon, és akkor is lesz valaki, aki nem szereti a barackot«. És a barack itt szó szerint barackot jelent.”

Forrás: Metro

Kiemelt képünk: Instagram/Anna Victoria

Exit mobile version