Szépüljünk

100 tűt szúratott a fenekébe, hogy formás maradjon

Azt állítja, hogy egyáltalán nem fájt.

Az argentin származású, Los Angelesben élő, háromgyermekes Marcela Iglesias egy meglehetősen különös beavatkozás segítségével igyekszik formában tartani a fenekét. A pókháló terápia során, ahogy az a nevéből is következik, pókháló vonalban,  polidioxanon (PDO) szálakat húznak a fenékbe. Ez az erős, rugalmas szál, mely nagyjából 2 hónap alatt bomlik le a szervezetben, stimulálja a kollagéntermelést, a bőrt pedig rugalmasabbá, fiatalosabbá teszi. A végeredmény akár egy évig is tartós.

A 45 perces beavatkozás során 100 tűt szúrtak Marcela fenekébe, ő azonban azt mondja, egyáltalán nem érzett fájdalmat.

(Profimedia, Caters News)

„Az elmúlt 5 évben rengeteg kutatást végeztem, hogy megtartsam a bőröm fiatalosságát, a piócaterápiától kezdve addig, hogy felhagytam a hús és a szénsavas italok fogyasztásával. Tudom, hogy az évek múltával az izmok a test minden részén kezdik elveszíteni a rugalmasságukat, ezért tudom, hogy ez segíteni fog nekem” – magyarázta Marcela.

(Profimedia, Caters News)

A nő saját bevallása szerint plasztikai műtétet nem akarna végeztetni, ezért egészséges életmóddal ás non-invazív kezelésekkel igyekszik lassítani az öregedés folyamatát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top