A hét szexkérdése: Hogyan legyek szajha az ágyban?

nlc | 2012. December 28.
Szex közben az ember kibújik a bőréből, ez természetes, ám van egy határ, amit sokan nem mernek, nem tudnak átlépni. Néha azonban ezen a határátlépésen múlik a kapcsolat.


Hat éve vagyunk együtt, és már nem a régi a szex. Azt mondja, legyek egy kicsit szexibb, csábítóbb, mint ezekben a hülye amerikai tinifilmekben (ez csak egy példa) a csajok, akik felhúzzák a fiúk agyát és „játsszák a hülyét”. Én abszolút nem ilyen típus vagyok, ne bántódjon meg senki, de nekem „ribancos”. Jogos ez a kérés? Hogy változtassak magamon? Nem akarom elveszíteni, egyébként nagyon meghitt a kapcsolatunk” – írja kérdezőnk a Nők Lapja titokfalán, a Megsúgom oldalán. Ezt a problémát hogyan lehetne áthidalni?

#145079-es súgás: Súgó, szerintem a párod sem azt akarja, hogy magadon változtass, de az ágyban, azokban a bizonyos szitukban tudjál játszani, más lenni, akár kihívó és ribancos. Mindössze ennyiről van szó szerintem.

Súgó: Persze hogy szeretném. De amikor kicsit olyan vagyok, az nem elég neki. Nem érti meg, hogy nagyon-nagyon nehezemre esik ezt játszani, hiába neki tetszem, magamnak nem, hülyének érzem magam, amikor pipiskedek neki.

#145083-as súgás:
Pedig olyan jó önmagunkon nevetni! Próbáld ki, a vicces oldaláról közelítsd meg.

#145086-os súgás: És azon még nem gondolkodtál el, miért vagy ilyen gátlásos a párod előtt? Én sem vagyok egy „pipiskedő ribanc” az életben, de amiket művelek a férjemmel az ágyban, az más sztori.

Súgó:
A jogos-e kérdést úgy értettem, hogy azt érzem, ez a dolog csak akkor fog változni köztünk, ha én „ribancos” leszek. Ő ebben a történetben persze nem tesz semmit, én úgy érzem, ha a szex nem megy, az két ember hibája, nem pedig csak az asszonyé. Tényleg nincs más megoldás? Csak az, hogy tegyem magam ide-oda? Ez a lényeg?

Súgó: 086, mi az, amit művelsz a férjeddel?

#145096-os súgás: Súgó, engedd el magad! Játszadozz vele! Mondj neki durva dolgokat, hergeld!

#145103-as súgás: 086 vagyok. A lényeg, hogy az életben abszolút nem vagyok egy közönséges, ribancos típus. Az ágyban viszont szeretünk játszani, szexjátékokkal (kellékekkel) is. Beszélni is szeretünk közben, és az bizony eléggé ribancosra alakul. Az életben nyilván nem úgy beszélek, hogy imádom a kőkemény f*rkad és azt akarom, hogy b*sszál szét. A férjem sem hív ribancnak a mindennapokban, de az ágyban előfordul, és semmi megalázó vagy gusztustalan nincs benne. A tenyerén hordoz, jobb férjet nem is akarhatnék. És a szex is észbontó. Egyszerűen szeretik a férfiak ezeket a dolgokat! Ahogy 096 is írta, mondj neki durva dolgokat!

#145121-es súgás: Nem lehet, hogy egyszerűen csak kínosnak tartod az egészet? Ez pedig butaság, Súgó. Próbáld ki, és meglátod a reakcióját! Bele fogsz jönni és élvezni is fogod szerintem. Játssz vele, szabadulj fel, és élvezd őt és az együttléteiteket! Tudom, könnyű mondani, de itt tényleg csak a gátlásaidon kell túljutnod.

#145130-as súgás: De az egész pont arról szól, hogy a pároddal el kell tudnod engedd magad. A legeslegfelszabadultabbnak kéne lenned vele. Nézz rá cinkosan, mintha azt látnád benne, hogy rosszaságot akar, és te ebben partner vagy.

#145133-as súgás: Szoktál a pároddal csetelni? Én a férjemmel mindig kapcsolatban vagyok még melóhelyen is, és az egyik nap mindkettőnknek lassú napja volt. Egyik dolog követte a másikat, és egy olyan őrültet szexcseteltünk, hogy nem tudtam magam feltépni a számítógép elől. Talán írásban nem szégyellnéd magad. Egy jó első lépés lehetne.

130-as súgás: Én sosem gyakoroltam ilyesmit tükör előtt. Ez vagy jön vagy nem. Nekem egy olyan pasim volt, akivel alapból jött mindenféle hasonló dolog. Még a mai napig felemlegetjük, már kétszer jártunk, és megint kerülgetjük egymást. Szétszedtük egymást állandóan. De én már a nézésétől is teljesen kivoltam. Annyira szerettem, hogy bármit kért volna az ágyban, megteszem neki, de nem volt semmi őrült perverziója.

#145144-es súgás: Mielőtt nekiesnél a pasinak, dobj be egy felest, nem azt mondom, hogy legyél részeg, de a folyékony gátlásoldó csodákra képes ilyenkor.

#145591-es súgás: Változtass a ruhatáradon! Meg fogsz lepődni, ez is egy kis siker lesz. Ha eddig farmeros típus voltál, most szerezz be pár szoknyát. Combfixet. Ilyesmiket. Hidd el, sikeres leszel. Nem kell ribancnak lenni, ízléssel is lehet csinosan kinézni. Új frizura, más fülbevalók, kicsit merészebb dolgok… Jó érzés változni, egy kapcsolatért meg is éri. Nálam ez bevált.

Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Újra összejönni az exszel: jó ötlet?
Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Exit mobile version