Szex

A hét szexkérdése: Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?

A Megsúgom oldalra érkezett egy hozzászólás után egy kényes kérdésre keressük a választ: vajon miért rossz meghallani tulajdon szüleinket szex közben?

„A lehető legrosszabb, ami az emberrel történhet, hogy meghallja a szüleit szex közben. Én ma reggel meghallottam. Áááá!” – írja egy olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Vajon miért olyan kényes téma ez? Olvasóinktól ezúttal is kaptunk pár hihető magyarázatot:

A hét szexkérdése: A te szüleid is szexelnek?

Grafika: András Dániel

#27873-as súgás: „Szerintem ebben nincs semmi különös. Kicsit gondolkodj, kedves súgó, Te is csak lettél valahogy. Ha majd annyi idős leszel, mint most a szüleid, rájössz, hogy Te is ugyanazt teszed, mint ők anno. Inkább örülj, hogy tökéletes az összhang közöttük, és amellett, hogy szülők, megmaradtak nőnek és férfinak…”

#27889-es súgás: „Hallani?? Én láttam is!”

#27893-as súgás: „Azért ennél sokkal rosszabb dolgokat is el tudok képzelni. A szex teljesen természetes, örülj neki, hogy számukra is!”

#27948-as súgás – “Én is hallottam már a szüleimet szex közben, és határozottan nem esett jól, holott tudom, hogy ez tök normális. Mégis, wá, wu, wiii… nem volt jó, na!”

#27956-os súgás: „Ez legalább olyan, amit az ember nem hallgat szívesen, ahogy azt se, ha a gyereke szexel valakivel. Morbid na, mivel a normális ember nem társít szexualitást a családtagjaihoz, csak a párjához.”

#28033-as súgás: „Szerintem ez a felnőttek miatt van. Ne nézz oda, gyermekem, mert amott csókolóznak! A szülő elkapcsolja a tv-t, ha szexjelenet van: Ez nem neked való, csúnya dolog, kicsi vagy meg ehhez! Ezért gondoltuk azt gyerekként, hogy bűn a szex! Mi sem csináljuk másként a gyerekeinkkel?”

#28099-es súgás: „Inkább örülj neki, hogy ennyi év után még szeretik egymást, s nem azt hallottad, hogy üvöltöznek egymással valami apró hülyeség miatt. És az sem lenne jobb, ha külön szobába költöznének, és már csak a látszat kedvéért tartanák fent a házasságukat. Szóval, légy büszke a szüleidre, és mosolyogj egy nagyot a történteken!”

O: „Ha gyerek, ha nem, furi dolog akkor is hallani a szüleid szeretkezni, mert ahogy már írták, a gyerekek nem gondolnak abba bele, hogy tényleg, anyu és apu ilyet is tud. Nyugi, ehhez nem kell »agyturkász«, csak fogadd el, hogy ők is emberek, és szükségleteik és igényeik is vannak. Jah, és örülj!”

#28324-es súgás: „Szerintem fordítva is hasonló »élmény« lehet a dolog. Mármint hallani a gyerekedet szexelni. De ez az életünk nagyon fontos része, úgyhogy mégiscsak tudomásul kell vennünk, hogy a szüleink, és később majd a gyerekeink is szexelnek. Amúgy én utáltam őket érte gyerekkoromban, ki tudja, miért? Ha véletlenül meghallottam őket, anyámhoz legalább 2 napig nem bírtam még szólni sem.”

#29656-os súgás: „Azért rossz ez az egész, mert a szülőhöz az ember nem társít pajzán tartalmakat. Ennyire egyszerű az egész. Senki nem képzeli el az anyját orgazmikus sikítások közepette. Szerintem is örülj, hogy csinálják! Addig jó!”

A hét szexkérdése: A te szüleid is szexelnek?Jövő heti szexkérdésünk: Kell a szerelem a házassághoz? Ha van véleményed a témában, küldd el nekünk a Megsúgom oldalra!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top