Szex

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?

A héten arról faggattuk olvasóinkat, vajon köthető-e napszakhoz a jó szex, és van-e abban valami, hogy reggel a legjobb.
A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?

Misi – Erről ez jut eszembe: A feleségem szerint reggel jobb a szex, de én akkor már nem vagyok otthon…

Magdi – Van ebben valami, sokkal jobban indul a nap, ha szexszel kezdődik. Utána egy jó kis tus, meg reggeli, kávé… 

Lili – A jó szex mindig jó, nemcsak reggel. Ha két ember szereti egymást, és az ágyban is passzolnak, akkor teljesen mindegy, melyik napszakban szexelnek. Ráadásul a jó szex az spontán! Az előre megtervezett, beprogramozott együttlét roppant illúzióromboló.

Timcsi – A szex mindig csak jó lehet. Tanúsíthatom. Az én párom 23 évvel idősebb nálam, és mindig jó a szex, bár a legjobb, ha reggel és este is van.

Leo – Szerintem este jobb, a párom szerint reggel, de igazából mindegy, mert mindig működik, akármikor csináljuk. Csak csináljuk!

F. – Mi a párommal együtt úgy vagyunk vele, hogy egy együttlétnek este vagy éjszaka van meg a hangulata, világosban valahogy nem az igazi. Persze mi is csináltuk már reggel, sőt hajnalban is, de azt csak olyankor, ha több ideig vagyunk távol egymástól és van mit bepótolni ilyen téren. De szerintem nincs időhöz kötve, ki mikor kívánja meg a másikat!

Borro – Sajnos engem egyáltalán nem lehet rávenni, már a melóhelyen vagyok, mire magamhoz térek, és utálom, hogy közben fél szemmel az órát kell nézni. Hétvégén persze más a helyzet.

ReggelRulez – Reggel is és este is. De tény, hogy reggel jobban esik.

Frejja – Szerintem az a normális, hogy mindenki máskor van a csúcson. Viszont ha nem tud felizgatni, hogy másik napszakban is legyen kedved, vagy te nem kívánod meg, az már para.

Carmenère – Bioritmus kérdése. Sokan élénkebbek a reggeli órákban, mások inkább este aktívak. Ha a partnerek összeillenek az ágyban, teljesen mindegy a napszak, jó lesz a vége!

Rudecska – Gyerekek, a szex mindig jó, inkább örüljetek, hogy még ez a gondotok. Ha majd annyi idősek lesztek, mint én most, visszakívánjátok ezeket a szép napokat!

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?Jövő heti szexkérdésünk: Diplomás sztriptíztáncos. Tessék? – Ha van véleményed, oszd meg velünk ITT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top