Hadjárat indult Nagy Feró ellen

nlc | 2012. December 09.
Nagy Feró döntése az X-Faktor 9. élőshow-jában sokaknál verte ki a biztosítékot. Szabó Dávid rajongói felháborodva szidják a mentort.

„Nem akarok dönteni! Nem érdekel ez a játék, egyszerűen nem akarok dönteni” – akadt ki Nagy Feró az X-Faktor 9. élőshow-jában, miután kínlódásnak nevezte a két párbajozó, Csobot Adél és Szabó Dávid produkcióját. Bár azt mondta, döntésével nem ért egyet, végül utoljára megszólaló mentorként úgy szavazott, hogy az állás döntetlen legyen, vagyis a nézők voksai alapján derüljön ki, hogy Adél vagy Dávid kerül a műsor legjobb három énekese közé. A műsor végén Dávid esett ki, így ő lett az idei X-Faktor 4. helyettje, bár Adél is rettegett a kieséstől.
Dávid rajongói felháborodva kommentálják azóta is Feró döntését, és egyre durvábban támadják a mentort. „Feró undorító volt, szégyellje magát!”, „Feró gyáva féreg, nagyot csalódtam benne!”, írják a felháborodottak. Persze akad olyan is, aki a védelmére kel: „Nem Ferót védem, de nyilvánvaló, hogy ez nem az ő saját, önálló döntése volt”.
Dávid úgy érzi, elégedett lehet az elért eredménnyel, és azt mondja, sok erőt ad neki, ha arra gondol, Janicsák Veca is negyedikként esett ki a korábbi szériából, most pedig sikert sikerre halmoz.

Exit mobile version