Sztárok

Durván beszóltak Nagy Ferónak

Dúl a harc a Neoton Família frontembere és a rocker között. Végvári Ádám egyszerűen büdös bunkónak nevezte az X-Faktor mentorát.

Háború tört ki Végvári Ádám és Nagy Feró között, miután a mentor leszólta a Vadvirág című Neoton Família-slágert, az X-Faktor legutóbbi kiesőjének, Lass Beának a párbajdalát. „Elhoztál ide valami vacak Neoton-dalt, vagy legalábbis úgy éreztem, hogy ez az. Nem volt túl jó!” – hangzott a mentor kritikája. Mire a Neoton frontembere, Végvári Ádám a közösségi oldalán vágott vissza: „Feró! Mindig tudtam, hogy büdös bunkó vagy. (…) Fogalmad sincs róla, miről szól a VADVIRÁG. Nem ér föl idáig az értelmed!!!!” – olvasható a bejegyzésében. Nagy Feró azonban nem érti, miért sértődött meg a zenész, ő ugyanis senkit sem akart megbántani, bocsánatot azonban nem kér tőle. „Ki az az Ádám? Ádám és Éva a paradicsomból? Onnan mer kiszólni? Onnan mer bárkit is leszólni az, aki kegyence volt a múlt rendszernek? Örüljön, hogy nem lett még fegyenc!” – reagált a Blikknek a mentor, aki a tehetségkutatóból legszívesebben Zámbó Krisztiánt küldené haza

Durván beszóltak Nagy Ferónak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top