Sztárok

Zámbó miatt balhézott Geszti és Keresztes

Megszokott, hogy éles viták bontakoznak ki a mentorok között, a mostani élőshowban viszont kis híján egymásnak ment Geszti és Keresztes. Az ok Zámbó Krisztián volt, és a fiú dalválasztása.

Nemcsak Zámbó Krisztián, de mentora, Keresztes Ildikó is annak határára jutott, hogy feladják Krisztiánnal a versenyt, derült ki az X-Faktor 4. élő show-jában. A dalválasztást ezúttal Keresztes a fiúra bízta, aki a Dance with my father című dalt énekelte el. Geszti Péter szerint ugyan jobb volt a korábbi előadásoknál a mostani, de élesen kritizálta a dalválasztást, hiszen a szöveg arról szól, bárcsak a fiú újra láthatná táncolni apját az anyukájával. „Ha tele van a bulvársajtó és az egész világ azzal, hogy ez a dolog arról szól, hogy te tudsz-e énekelni, vagy az édesapádról szól, akkor legközelebb ne gyertek egy ilyen dallal” – mondta. Keresztes értetlenül állt a bírálat előtt, Gesztinél pedig itt szakadt el a cérna. „Miért kell ilyen dalt választani? Miért kell vakargatni ezt az egész dolgot? – kérdezte. – Ez szándékos, és nem kell ide.” A két mentor Malek Miklós feje felett esett egymásnak ordítva. A vitának végül Malek vetett véget, aki rászólt Keresztesre, hogy ne kiabáljon, mert leszakad a feje. Zámbó Krisztiánt végül továbbjuttatták a nézők a következő adásba.

Ordítva esett egymásnak Geszti és Keresztes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top