Sztárok

Zámbó Krisztián: “Nincs értelme folytatnom!”

Zámbó Krisztián úgy érzi, nincs értelme folytatnia a versenyt, hiszen apja rajongóinak énekelt, azok pedig mégis ellene fordultak.

Zámbó Krisztián már korábban azt mondta, kiszáll a versenyből, ha rosszul teljesít, de eddig hiába kapott éles kritikákat, továbbra is az X-Faktor résztvevője maradt. A mentorok egyre élesebben bírálják, Nagy Feró hazaküldené, Geszti is beszólt neki, és Malek Miklós is úgy látja, hogy nincs helye a fiúnak a versenyben. A nézőket, sőt még családját is erősen megosztotta Krisztián teljesítménye, és egyre keményebb kritikákat fogalmaznak meg azok is, akik Jimmy rajongói. „Nagyon rosszulesik, hogy éppen azok fordulnak ellenem, akiknek eddig énekeltem. Én ugyanis mindig édesapám rajongóinak szerettem volna bizonyítani, hiszen valahol apu szíve dobog bennem” – mondta a fiú a Blikknek. „Érthetetlen, hogy ha a stáb bízik bennem, akkor a rajongók miért nem támogatnak. Ha ez tényleg így van, akkor azt hiszem, nincs is értelme folytatnom, fel kell adnom” – fakadt ki Zámbó Krisztián. Egyelőre nem tudni, hogy valóban bejelentésre készül, vagy csak a kritikákat viseli egyre nehezebben.

Zámbó Krisztián:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top