Sztárok

Geszti beszólt Zámbó Krisztiánnak

A mentor szerint csak Jimmy rajongói tartják bent az énekest. Geszti Péter, akárcsak Malek Miklós, legszívesebben hazaküldené Krisztiánt – írja a Blikk.

Hiába énekelt Zámbó Krisztián erőtlenül és hamisan az X-Faktor legutóbbi fordulójában, a mentorok többségének kemény kritikái ellenére a nézők továbbra is versenyben tartják. „A közönség szavaz, mi pedig elviseljük a népszerűséget vagy a népszerűtlenséget. Krisztián annyira gyengén énekelt, hogy azt gondolom, csak a svung viszi őt tovább mindig, amit a családból hozott, nem pedig a teljesítménye” – jelentette ki Geszti a műsor után. A mentor szerint az édesapja rajongói szavaznak Krisztiánra, hiszen a rajongótáborának jó részét Jimmy imádói alkotják. Az ítészeket megosztó 32 éves énekest azonban nem zavarják a kritikák, ő elégedett magával. Mint mondja, csupán az a helyzet, hogy nagyon jó énekesek között van, neki meg fel kell kötnie a gatyáját.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top