VV Éva áldozatnak tartja magát

nlc | 2013. Március 31.
VV Éva állítja, éppen rendezni szeretné életét, és nem érti, miért akadályozzák ebben mások. Áldozatnak tartja magát, akit le akarnak járatni.

VV Éva körül állandók a balhék és a botrányok, tegnap például egy videó került elő a lányról, melyen volt szomszédja, Tibi küszöbén tanyázik soktáskányi holmijával és szállást kér tőle. A felvételen többször is elhangzik, amint Éva nagy mosollyal azzal a javaslattal zárja rövidre a vitát, hogy menjenek szexelni, de a lány most is azt állítja, sosem volt köztük szexuális kapcsolat, csupán le akarják járatni őt, írja a Blikk.
A folyamatos alkoholproblémákkal küzdő volt valóságshow-szereplő továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ő éppen rendezi az életét. Legalábbis ami a nyilatkozatait illeti. Nem először cáfolja meg ugyanis saját kijelentéseit, hiszen idén már azt is bejelentette, elzárkózik a médiától, majd nem sokkal később éppen egy interjú során, véletlenül teregette ki múltja homályos pontjait. Azt is többször ígérte már meg a médián keresztül, hogy nem nyúl alkoholhoz, de a gyakran tettlegességig fajuló bulik és botrányok nem erről árulkodnak. Most mindenesetre szállást kapott állítása szerint volt szomszédjánál, tovább reménykedik benne, hogy állást is talál, és úgy véli, ő mindössze áldozat, akit le akarnak járatni.

 

Exit mobile version