Sztárok

VV Éva bevallotta: megerőszakolták

Kiderült, miért lett pánikbeteg az egykori villalakó. VV Éva három éve cipeli magával szörnyű titkát, amelyre végül egy baráti beszélgetés alkalmával derült fény – írja a Bors.

Bárki hallhatta, ahogy Baukó Éva, alias VV Éva a Radio Face „Face Night Show” című műsorának szüneteiben élete legnagyobb titkairól tárulkozott ki a műsorvezetőnek, a szintén VV-s Dukai Gergőnek. A botrányairól elhíresült valóságshow-hős többek között azt is elárulta, hogyan kezdett ki vele egy tévés, illetve hogyan verte meg VV Anikót. A technika ördöge azonban megtréfálta VV Évát, ugyanis a műsort az interneten is lehetett követni, mégpedig az online is nézhető stúdióból. Így amikor azt hitte, hogy a műsor szüneteiben csak VV Gergőnek mondja el intim titkait, a netezők is hallhatták. „Három éve vagyok pánikbeteg, amikor megerőszakoltak, (…) rossz emlék” – vallotta be. Mint arról a bulvárlap beszámol, VV Éva többek között arról is beszélt, hogy 18 és 20 éves kora között kábítószerezett és mindent kipróbált; VV Cristofel a nemi szervéről készült fotósorozatot mutogatta a mobiljában; a botrányos videoklipben pedig 300 ezer forintért táncolt.

VV Éva bevallotta: megerőszakolták

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top