Sztárok

Pánikrohamot kapott VV Éva

Kétségbeesett az egykori villalakó, mert azt hitte, ismét megműtik. A hétvégén megsérült lányt a szemtanúk szerint nem lelökték a lépcsőn, hanem magától esett hanyatt a szórakozóhelyen.

Pánikrohamot kapott VV ÉvaA VV4 törtetője az egyik zuglói kórházban kisebb pánikrohamot kapott, miután leszedték bal alkarkarjáról a gipszet – értesült a Blikk. VV Éva ugyanis hat hete egy görkorcsolya-balesetben két helyen is eltörte a csuklóját. A botrányos életű VV-hős azért pánikolt be a kórházban, mert úgy látta, eldeformálódott a karja. „Nem olyan a karom, mint előtte volt. Remélem, nem kell újra eltörni, én azt nem hagyom” – sopánkodott reszketve Baukó Éva. Csak akkor nyugodott meg, amikor a doktor jelezte neki, nincs szükség erre a drasztikus beavatkozásra, csak gyógytornára kell járnia pár hétig.

A hétvégi balesetben elszenvedett fejbetörés nyomait, azaz a kötést és a varratokat azonban még nem szedték ki a támadója után nyomozó lánynak. A Bors úgy tudja, az ominózus éjszakán senki sem lökte meg Évát. A szemtanúk szerint az egykori villalakó ugyanis olyan állapotban volt, hogy egyáltalán nem kellett meglökni ahhoz, hogy a földön landoljon. A valóságshow-hős nyomozása is dugába fog dőlni, a szórakozóhelyen ugyanis – mint a bulvárlap kiderítette – nem működik biztonsági kamera.

 

Kattints a képre és nyerj!
                                          Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top