Lenge topban, melltartó nélkül flangál Angelina Jolie – fotó

Z.A. | 2013. Július 10.
Egy boldog, önbizalommal teli nő látszatát keltve sétálgatott Hawaii egyik erdejében Angelina Jolie, aki egy könnyű kis topban mutatta meg új kebleit.

Korábban is a fotósok kedvence volt Angelina Jolie, de amióta két hónappal ezelőtt bejelentette, hogy dupla masztektómián esett át, a lesifotósok árgus szemekkel figyelik minden lépését. Brad Pitt kedvesét most Hawaiin kapták lencsevégre, ahova két idősebb gyermekével utazott, hogy kiválassza a forgatási helyszíneket legújabb filmjéhez, amelyben ismét rendezőként mutatkozik be.

Jolie, aki édesanyja után szeretett nagynénjét is mellrák miatt veszítette el, egy lenge fekete topot viselt melltartó nélkül, miközben feltérképezte Oahu szigetének erdejét. A színésznőn már nyoma sincs a sorsfordító műtétnek, és látszólag nemcsak a testi, de a lelki sebek is behegedtek. A hatgyermekes anyuka, aki a beavatkozás után a Z világháború londoni premierjén mutatkozott először a nyilvánosság előtt, jókedvűen járta be a stábtagokkal a környéket. Hamarosan egyébként Brad Pitt és otthon maradt négy gyermekük is követi őket a napfényes szigetre, ahol nyolc hetet töltenek majd el.

 

Kövess minket a Twitteren is!

Exit mobile version