6 ok, amiért örülnénk, ha Harry herceg is ott lenne a VIVA Cometen

Z.A. | 2014. Június 11.
Harry herceg a minap Esztergomban járt egy esküvőn, legnagyobb bánatunkra azonban már el is hagyta az országot. Pedig nagyon reménykedtünk benne, hogy velünk tart a ma esti VIVA Cometre. Miért is? Hát azért, mert...

1. …például szívesen megnéztük volna, ahogy Puzsér Róberttel közösen átadja a legjobb női előadónak járó díjat. Na azt persze nem tudtuk volna neki garantálni, hogy nem esik a kritikus “áldozatául”, kvázi hogy nem kap valami éles kritikát élő adásban.

2. …a Majka–Curtis–BLR trióból nemrég kiszállt az utóbbi tag, és biztosan állítjuk, hogy Harry herceg lett volna az az ember, aki feledteti a szabad szájú rapperekkel a BLR hagyta űrt – mondjuk egy-két alkoholos ital segítségével, vagy esetleg azzal, hogy gyorsan összedob egy Dopemant ekéző nótát.

3. …übercool lett volna, ha a show kezdete után nem sokkal végre olyan embereket is látunk a VIP-részlegben, akik már önfeledten nyomják a táncot – ha úgy tetszik: a lábukban van a boogie –, és nemcsak az ital-étel pult előtt ácsorognak. A francba, talán jövőre.

4. …ha a szervezők dolgát – a királyi család tagjaira vonatkozó szigorú biztonsági előírások miatt – nem is könnyítette volna meg, mi tudunk egy embert, aki tuti örült volna a jelenlétének. Szerintünk tökéletes kísérő, pardon: hódoló (!!!) vált volna belőle.

5. …ez egy olyan rendezvény, ahol 5 az egy négyzetméterre jutó jó csajok száma, és mint tudjuk: Harry herceg él-hal a bombanőkért. Nem tudja, miről maradt le, csak annyit mondunk: tavaly a komplett szépségkirálynő-gárda ott volt a Cometen.

6. …mi lehetett volna annál viccesebb, mint amikor a gyanútlan tévénéző az élő műsor követése közben egyszer csak kiszúrja az önfeledten táncoló Harry herceget? Arról nem is beszélve, hogy – Jude Law után szabadon – két hétig biztosítva lettek volna a címlapsztorik.

Exit mobile version