Sztárok

Szőke bombázó csavarta el Harry herceg fejét – galéria

Harry herceg ismét szerelmes – állítólag.

A jól értesült bennfentesek abból következtetnek erre, hogy Harry herceg a minap egy szőke hajú hölggyel múlatta az időt egy jótékonysági rendezvényen, aki kísértetiesen hasonlít arra a nőre, akivel barátjuk, Guy Pelly néhány héttel ezelőtti esküvőjén töltött el egy ferde éjszakát.


Vilmos herceg
testvére és a szőkeség a baráti lovaspólómeccs szüneteiben egyetlen pillanatra sem távolodott el egymás mellől, sőt mi több: később állítólag együtt is távoztak a helyszínről. A nap kérdése, hogy az említett szőke hölgy ugyan az-e, akivel az esküvőn melegedett össze, és milyen szerepet tölt be II. Erzsébet unokájának életében. A helyes megfejtésre egyelőre várni kell, a Daily Mail azonban – a lány gigahosszú lábaiból – arra következtetett, hogy Harrynek ismét egy modellel van dolga. Ez akár még igaz is lehet, azonban itt szeretnénk megjegyezni, hogy nem minden hosszú lábú, vékony lány áll manökennek. Csak a legtöbb. Egy biztos: Harry herceg szerencsés ember, hiszen olyan gyorsan képes túltenni magát egy szakításon, hogy csak na. Pedig, néhány hete még eljegyzésről szóltak a hírek…

Szőke bombázót szeret Harry herceg - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top