Sztárok

Jude Law kikezdett Zimány Lindával – videó

Zimány Lindával bulizott tegnap este Jude Law, csók is csattant.

Jude Law egyre inkább élvezi a budapesti életet. A színész, aki március végén érkezett hazánkba egy filmforgatás miatt, már az éjszakát is alaposan felfedezte. A minap például a fiatalok egyik kedvelt szórakozóhelyén, a Gozsdu udvarban bulizott, ahol nem akárkinek kezdte csapni a szelet. Az internetre felkerült videó szerint az ismert, mostanában Amerikában karriert építő modellel, Zimány Lindával múlatta az idejét. A felvétel tanúsága szerint a nőcsábász angol színész ölelgette a magyar modellt, és még egy csók is elcsattant köztük. Megpróbáltuk utolérni Lindát, hogy megtudjuk, hogyan csókol a sármos színész, ám egyelőre nem sikerült. Mindenesetre nem szeretnénk Jude helyében lenni, amikor a szintén Magyarországon tartózkodó barátnője rájön kedvese esti kis kiruccanására.

A videóban, amit az OXOX internetes portál tett közzé, te is megnézheted, hogyan csapja a szelet a mámoros állapotban lévő színész Zimány Lindának:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top