Megható üzenetben köszöntötte újszülött fiát Ördög Nóra

G.Zs. | 2014. Augusztus 08.
Ördög Nóra megható blogbejegyzéssel köszöntötte újszülött gyermekét, Nánási Vencelt.

Mint arról csütörtökön beszámoltunk: Ördög Nóra augusztus 3-án életet adott második gyermekének. A műsorvezető a legnagyobb titokban, egy budai luxusklinikán hozta világra kisfiát, akinek férjével, Nánási Pállal a Vencel nevet választották. A TV2 műsorvezetője állítólag várni szeretett volna a nagy bejelentéssel, ám a csütörtöki nap után amikor is az egyik napilap címlapon hozta az örömhírt minden bizonnyal azt gondolta, nincs értelme tovább halogatni.

Először a műsorvezető férje, Nánási Pál posztolt egy képet a család legifjabb tagjáról, majd kisvártatva Ördög Nóra is feltűnt a színen, aki az Angels Army oldalán egy megható bejegyzést tett közzé. A szívmelengető sorokat ide kattintva olvashatod el. Ördög Nóra egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy milyen érzés a második gyermekét a karjában tartani, ám azon pletykákat, miszerint férje marad otthon Vencellel, határozottan cáfolta.

UPDATE: Péntek reggel Ördög Nóra a Mokkában nyilatkozott fia érkezéséről, miközben a kis Vencel épp anyukája karjaiban aludt. “Elképesztő, hihetetlen és csodálatos” – kezdte az örömmámorban úszó kétgyermekes anyuka. “Néhány óra alatt lezajlott a szülés. Mici is könnyen született, Vencel még inkább. Ha azt mondom, hogy a kórházba érkezéstől számított egy órán belül a kezemben volt, az minden elárul. 3350 grammal és 57 centivel született Vencel, igazi magas pasi. Bízom benne, hogy az édesapjára ütött minden tekintetben”

Exit mobile version