Rubint Réka nagy bejelentést tett – galéria

Gy.Zs. | 2015. Február 27.
Rubint Réka néhány hete a Nők Lapja Cafén jelentette be, nagy meglepetésre készül. Most lerántja a leplet a titokról, ami hetek óta lázban tartja a rajongóit.

Rubint Réka ismét forradalmasíthatja a hazai edzőfilmipart, hiszen hamarosan új DVD-vel jelentkezik, ami nagyban különbözni fog az eddigiektől. “Tavaly nem készítettem filmet, mert szerettem volna megújulni és az eddiginél is többet adni” – kezdte Réka, aki új edzéstervét lányával, Larával közösen készíti el, ilyenre pedig még nem volt példa. “Az új edzéstervvel a teljesen kezdő hölgyeket és a fiatalabb, tizenéveseket is szeretnénk elérni. Alakreformtáboraimban és a kedd esti edzéseimen szoktam látni, hogy mikor Lara beáll mellém tornázni, akkor a vele egykorú barátnői is szívesen csinálják a gyakorlatokat, illetve azok a hölgyek is, akik kevesebbet bírnak vagy még kezdők. Mivel a tinédzsereket is szeretném ösztönözni, a bátyám tizenhét éves lányát is felkértem, hogy tornázzon velünk együtt a  6x20perces filmben”folytatta Rubint Réka, aki bízik benne, hogy a lányok segítségével olyan nőket is mozgásra tud bírni, akiknek az ő tempója már túl sok.

Rubint Réka nagy bejelentést tett – galéria

Rubint Réka néhány hete a Nők Lapja Cafén jelentette be, nagy meglepetésre készül. Most lerántja a leplet a titokról, ami hetek óta lázban tartja a rajongóit.

“Én a tőlem megszokott 120 százalékon csinálom majd a leghatékonyabb, karcsúsító gyakorlatsoraimat, Lara pedig ennek a kezdő, gyerekverzióját fogja csinálni. Tőle azt kértem, hogy olyan intenzitással csinálja végig velem a gyakorlatokat, ahogy az neki jólesik.” A háromgyermekes édesanya arról is beszélt, bár számára az egyik legfontosabb dolog az aerobik, a mozgás örömének átadása, de ezt nem kényszeríti rá lányára és két fiára sem. Lara egyáltalán nem annyira fanatikus, mint én, de óriási örömmel mondott igent, amikor előálltam a közös DVD ötletével. Ő a lovaglás szerelmese és teniszezni is nagyon szeret. Én pedig örömmel támogatom ebben” tudtuk meg Rubint Rékától, aki azt is elárulta, Lara már André Agassival is teniszezett.

Exit mobile version