Sztárok

Rubint Réka önmagát látja lányában, Larában

Ünnepléssel indul a hét a Schobert család számára: Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermeke, Lara ugyanis tizenegy esztendős lett hétfőn.

Rubint Réka sohasem titkolta, hogy – bár imádja a munkáját – az első és legfontosabb dolog számára a család – ezt tudva talán nem is meglepő, hogy idén márciusban egy kutatáson őt választották az egyik legpéldásabb celebmaminak. A fitneszedző nagyon büszke Larára, Norbikára és Zalánra, a közösségi oldalán gyakorta tesz közzé a gyermekeivel kapcsolatos, róluk szóló bejegyzéseket. Nem történt ez másképp akkor sem, amikor egy megható poszttal köszöntötte születésnapos kis-nagylányát, Larát.

2003. október 6-án értelmet nyert minden. A pillanat, amikor végre a kezemben tarthattalak, beszippanthattam apró, pici testednek illatát, meghallhattam a legédesebb nyöszörgést. Nincsenek rá szavak, hogy mit éreztem. Isten éltessen, Édes kicsi Larám!” – olvasható a bejegyzésben. Eme jeles ünnep alkalmából természetesen rögtön feltárcsáztuk a Londonban hamarosan két bolttal debütáló Rékát, aki először nosztalgiázott, majd elmesélte, idén hogyan fognak ünnepelni.

Rubint Réka önmagát látja lányában, Larában

“Még most is összeszorul a torkom, hihetetlen, hogy abból a pici, apró babából mára kész nő lett. Ha Larára nézek, önmagamat látom benne, minden gesztusa, minden mozdulata magamra emlékeztet. Amikor először várandós lettem, azt hittem, hogy kisfiam lesz, amikor viszont kiderült, hogy kislányt hordok a szívem alatt, tudtam, hogy ez az elsőszülött kislány Norbi szeme fénye lesz majd – és így is lett” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Rubint Réka.

Kislánya, Lara szerencsés, hiszen egyszerre több dologban is tehetséges: több éve lovagol, egy ideje pedig már énekel is (utóbbihoz a tehetségét szüleitől örökölte, akik zenei általános iskolába jártak). “Mint minden évben, úgy idén is szűk családi körben ünnepeljük Lara születésnapját, a szabad hétvégéink egyikén pedig megtartjuk a már hagyományosnak mondható »barátnős partit«. Larának egyébként sosincs kívánsága, mindennek örül, a lovaglással kapcsolatos ajándékoknak különösen” – zárt Réka, aki három gyermek szülése után is kirobbanó formában van. Mi ezúton is boldog születésnapot kívánunk Larának!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top