Sztárok

Rubint Réka különleges meglepetéssel készül

Rubint Réka időről időre igyekszik megújulni. Az Update terjeszkedése őt is megihlette, új terveit pedig egy különleges fotózás keretében tárja rajongói elé.

Alakreform magazinjuk legújabb, tavaszi–nyári számának fotózása kapcsán hirdetett felhívást Facebook-oldalán Rubint Réka: követői elküldhették gyermekeik fotóit, akik közül néhányan lehetőséget kaptak, hogy Rékával együtt szerepeljenek a hamarosan megjelenő magazin címlapján. “A gyerekek tüneményesek voltak. Nagyon jól érezték magukat, sokat játszottak, ugyanakkor fegyelmezetten vettek részt a fotózáson, amit természetesen apró ajándékokkal jutalmaztunk” – kezdte a Nők Lapja Cafénak Réka, aki elárulta, miért döntött úgy, hogy ezúttal követői gyermekeit is bevonja a közös szereplésbe.

Fotó: Labacz Viktória
Fotó: Labancz Viktória

“Az volt a célunk, hogy a címlappal tükrözzük azt a sokszínűséget, változatosságot, ami a tavaszi lapszámot is jellemezni fogja. Ebben rákészülünk a nyárra, kényes testrészekre irányuló, különböző edzéstípusokat mutatunk be, emellett pedig az étrendek is változatosak lesznek: felvonultatjuk a nemzetközi palettát. A magazinban megjelennek majd olyan édesanyák is, akik jó példát mutatnak a gyermekeiknek” – mesélte a háromgyermekes anyuka, akinek nagyon fontos, hogy az emberek megértsék, mennyire meghatározó a gyerekek életében a sport. “Önmagunk mintája a legjobb nevelési módszer, az értéket nekünk kell átadni. Fontos, hogy a gyerek mit lát, miben nő fel. A mi gyerekeink nem azért sportolnak, mert arra kényszerítjük őket, hanem mert ezt látják. Norbika például mindig alig várja a teniszedzéseket, Lara pedig, hogy mehessen lovagolni iskola után. Azt a stresszt, ami az iskolában éri őket, ott tudják a legjobban levezetni. Kisfiam, Norbi a múltkor maga kérte, hadd jöjjön el egy órámra, és csillogó szemmel jött velem haza, hisz sikerélménye volt, jólesett neki a jelenlévők elismerő pillantása.”

“A sport a szülő-gyerek kapcsolatnak is jót tesz”

Rubint Rékával nemcsak nagyobbik fia, de lánya, Lara is szeret együtt edzeni. Olyannyira, hogy hamarosan óriási meglepetéssel jelentkeznek. “Soha nem kényszerítettem őket, de ha kérték, hogy velem sportolhassanak, nem mondtam nemet”árulta el Rubint Réka, aki a kétkedőknek is üzent: “A sport nemcsak jellemformáló, de hihetetlen lelki pluszt ad a gyereknek. Azon kívül pedig a szülő-gyerek kapcsolatnak is nagyon jót tesz. Érdemes kipróbálni, mert az eredmény ezt fogja igazolni. Nem kell minden nap olyan keményen edzeni, ahogy én teszem, de ha már heti egy-két-három alkalommal sportol, akkor egy idő után a gyerek is inkább a sportot fogja választani, semmint hogy a tévé előtt üljön.”

A fotózáson készült további fotókat galériánkban nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

A Barátok közt Hannája egy éve alkot párt az egykori x-faktoros Tóth Marcival. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top