Aleska Diamond kitálalt Puskás Petivel való kapcsolatáról

Gy.Zs. | 2015. Április 17.
Néhány nap múlva megjelenik Aleska Diamond életrajzi könyve, amiben számos titokról, többek között Puskás Petihez fűződő viszonyáról is lerántja a leplet.

Aleska Diamond még csak 26 éves, de már egy életre elegendő története van. Ezért megírta első saját könyvét, amiben meglepő őszinteséggel tárulkozik ki és enged betekintést pasiügyeibe is. A könyv gerincét azok a férfiak adják, akik Aleska Diamond életében fontos szerepet játszottak, legnagyobb meglepetésünkre pedig Puskás Peti egy külön fejezetet kapott. Bár azt már a Celeb vagyok, ments ki innen! óta tudjuk, hogy kettejük között volt egy rövid románc, arról eddig elképzelésünk sem volt, ez mennyire meghatározó volt Aleska Diamond életében. 

Az egykori felnőttfilmes-tévés, Guinness-rekorder celeb most elárulta, Puskás Peti volt az első, aki Sáfrány Emesét látta, nem pedig Aleska Diamond álarcát. Bár a könyvből kiderül, a fiatal lányt civilben nem könnyű megkapni, Puskás Petivel átléptek a barátságon és heves viszonyba keveredtek. “Az, hogy lefeküdtünk egymással, fordított a barátságunkon, de nem gyökeresen. Barátok maradtunk, akik ha éppen egyedül voltak, vágytak az együttlétre, és nem fogták vissza magukat” – írja őszintén könyvében Aleska, aki azt is hozzáteszi, az alkalmi szeretkezéseknél is többet jelentett számára, hogy Puskás Peti által megismerhette a színház világát.

Az egyetlen, amit azonban a mai napig nehezményez, hogy az énekes a kamerák előtt beszélt addig titokban tartott viszonyukról. “Petivel soha nem szellőztettük a médiában, hogy együtt vagyunk. (…) Nem az lepett meg, hogy neki barátnője van. Tudtam, ha eltűnik, akkor épp valaki mással tölti az idejét. Hanem az, hogy a barátom mindezt több millió tévénéző szeme láttára vállalta fel. A döbbenetem nem a hírnek, hanem a hírközlés módjának szólt” – írja némi csalódottsággal Aleska, aki hamar megbocsátott Puskás Petinek. Azóta is szoros a barátság közöttük.

Galériánkra kattintva felidézheted Aleska Diamond és Puskás Peti dzsungelkalandját:

Aleska Diamond kitálalt Puskás Petivel való kapcsolatáról

Néhány nap múlva megjelenik Aleska Diamond életrajzi könyve, amiben számos titokról, többek között Puskás Petihez fűződő viszonyáról is lerántja a leplet.

Exit mobile version