TV-sztárok

Miatta kezdett pornózni Aleska Diamond

Aleska Diamond őszintén vallott róla, miért kezdett pornózni annak idején. A háttérben egy komoly szerelmi csalódás áll, ami ráadásul egy félreértésen alapult.

Sáfrány Emese, azaz Aleska Diamond jövő héten megjelenő önéletrajzi könyvében vall szerelmi csalódásáról – írja a Bors. A gondok, akkor kezdődtek, amikor a lány tanulmányai miatt Budapestre költözött, 19 éves barátja pedig Komlón maradt.

“Egy ideig működött a távkapcsolat, de Gábor úgy érezte, hogy elhanyagolom. Komlón náluk laktam egy saját, elkülönített lakrészben, ahol egyszer egy másik lánnyal találtam, csókkal búcsúzott tőle a szemem láttára. Négy évig tartó, veszekedésektől mentes, idilli kapcsolatunk olyan drasztikusan szakadt meg, hogy szinte sokkolt. Összepakoltam és elköltöztem” – elevenítette fel Aleska Diamond. Évekkel később kiderült, hogy a fiú féltékenységből tette, amit tett, mert azt hitte Emesének van valakije Budapesten. Mire tisztázódtak a dolgok, a lány már belecsöppent a pornóiparba, ami – elmondása szerin – azért is történhetett, mert szüksége volt a visszaigazolásra, hogy kell a férfiaknak.

“Ha nem így történnek a dolgok, ahogy, most valószínűleg Gábor felesége lennék, két-három gyermekkel élnénk boldogan vidéken, és gondoznánk a háztájit. Ahol ő él, ott ez a norma. Véletlenül sem szeretném erre azt mondani, hogy rossz irány, ettől függetlenül roppant örülök, hogy eljöttem, mert kitárult számomra a világ, több lehetőséget kaptam az élettől. Az is lehet, ha ott maradok Komlón, előbb-utóbb kibukott volna belőlem, hogy szeretnék jönni-menni a világban” – vonja le a végkövetkeztetést Aleska Diamond.

Miatta kezdett pornózni Aleska Diamond

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top