Leesik az állad attól, ki kérte meg Demcsák Zsuzsa kezét

Gy.Zs. | 2015. Május 06.
Demcsák Zsuzsa élő adásban kapott házassági ajánlatot. Ennél pedig csak az volt meglepőbb, amikor kiderült, melyik kollégája kérte már meg korábban a kezét.

Demcsák Zsuzsáért csak úgy kapkodnak a híres férfiak. A TV2 műsorvezetője élő adásban kapott házassági ajánlatot a konyha ördögeként ismert Bereznay Tamástól. Ugyanis amikor Demcsák Zsuzsa a Mokkában arra panaszkodott, hogy éhes, hamar arra a megoldásra jutottak, Bereznay Tamásnak meg kéne kérnie a műsorvezetőnő kezét, és akkor minden reggel sütne-főzne neki. Azonban ezt a tervet Berki Krisztián képtelen volt szó nélkül hagyni, és muszáj volt elbüszkélkednie vele, hogy korábban már ő is megkérte Demcsák Zsuzsa kezét.

 “Nem tudom, hogy emlékszel-e, de beszéltük, hogy lehet, hogy nyáron összeházasodunk, ha van benne kellően sok pénz – mondta közepes komolysággal Berki »üzletember« Krisztián. – Csináljunk egy jó bulit, keressünk vele sok pénzt, Tamást pedig akkor legalább ki tudjuk fizetni, és csinál egy jó kaját” – szőtte a terveket Berki Krisztián, akiről tényleg nem vagyok meggyőződve, hogy csak viccelt. Mindenesetre a műsorvezetőnő szájából nem hangzott el egyszer sem a mindent eldöntő “igen”. Így Demcsák Zsuzsa, akitől két hete Gesztesi Károly kért randit élő adásban, ezen a reggelen sem kelt el.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva megnézheted:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!
Exit mobile version