Barbra Streisand végre igazat akar mondani

V.V.V. | 2015. Május 22.
A 73 éves Barbra Streisandról egy könyv készül, amelyben szeretne végre tiszta vizet önteni a pohárba és eloszlatni a róla szóló pletykákat és mítoszt.

Azt ígéri a New York Times, hogy ezúttal tényleg olyan könyvet olvashatnak Barbra Steaisand rajongói, amelyben csakis az igazság szerepel. A mű csak 2017-ben jelenik meg, de már most óriási iránta az érdeklődés.

Barbra Streisand úgy fogalmazott, ég a vágytól, hogy elkezdje a munkát, mert így végre korrigálhatja a mítoszokat és legendákat, amelyek róla szólnak. “Végre a saját történetemet mesélhetem el, nem azokat a hibákat és pontatlanságokat erősítem, amelyek az elmúlt években megjelentek rólam.”

 

Hogy milyen hazugságokat szeretne tisztázni, és milyen igazságokról beszél Barbra Streisand, arról nem beszélt egyelőre. A készülő könyv az egész karrierjét felöleli, Greenwich Village, a klubok és a Broadway világát egészen Hollywoodig. Pletykák és legendák pedig bőven akadnak.

Legutóbb éppen azért beszéltek Barbra Streisandról, mert állítólag máig eszébe szokott jutni, vajon hogyan alakult volna a viszonya Bill Clintonnal, ha a férfi elhagyja Hillaryt. És a barátok szerint nem Clinton az egyetlen, akire nosztalgiával gondol. Hivatalosan azonban Streisand és Clinton remek munkakapcsolatot ápol, már-már baráti viszonyt.

Barbra Streisand szerint “erős a spirituális kötelék” Robert Redford és közte, ami már évtizedek óta megvan, és az első perctől különlegessé tette a kapcsolatukat.Ugyan sosem tagadták, hogy nagyon kedvelik egymást, de a baráti viszonynál többről itt sem esett szó.

Minderről James Brolin mit sem tud, írja a National Enquirer, az amerikai magazin, amelyben esetenként ugyan tényleg az igazságot írják meg, de ajánlatos távolságtartással kezelni a szenzációhajhász kijelentéseit. Pláne, hogy a képek többet mondanak minden szónál arról, milyen is Barbra Streisand és a férje házassága.

Exit mobile version