Aktuális

Éket vert a szerep az Oscar-díjas színészek közé!

Mint ismeretes, Josh Brolin fogja játszani a jelenlegi amerikai elnököt, George W. Busht a hamarosan elkészülő életrajzi filmben, amelynek rendezője Oliver Stone lesz - csakhogy a szerepválasztás okozott némi családi feszültséget.

Sötét felhők árnyékolják az egyébként kitűnő fiú-mostohaanya kapcsolatot: a „Nem vénnek való vidék” Oscar-díjas sztárja, Josh Brolin és mostohaanyja, az ugyancsak az akadémia által kitüntetett Barbra Streisand összeszólalkozott Brolin készülő filmje miatt.

A színész mostohaanyja énekesnői és színésznői karrierje mellett leginkább a Bush ellen táplált heves ellenszenvéről ismert, az elnökválasztási kampányban pedig fontos szerepet vállalt a Demokrata Párt színeiben.

Barbra Streisand – Josh szintén színész édesapja, James Brolin felesége – szó szerint könyörgött mostohafiának, hogy mondja le a szerepet, mivel retteg attól, hogy a film valamilyen módon pozitívan állítja be az elnököt.

Brolin azonban a való életben is pont olyan makacs, mint az általa megformált karakter a többszörös Oscar-díjas „Nem vénnek való vidék”-ben, és úgy tűnik, a tény, hogy Robert Rodriguez és a Coen testvérek után Oliver Stone-nal forgathat, fontosabb mindenféle politikai szimpátiánál vagy családi harmóniánál. (UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top