Nézd meg, milyen Várkonyi Andrea ébredés után! – fotó

Gy.Zs. | 2015. Június 09.
Izzik Várkonyi Andrea Facebook-oldala. A híradós elutazott, ám azt nagyon titkolja, hova és kivel. Egyelőre csak pár dolgot tudunk biztosan, többek között azt, milyen a Tények műsorvezetője közvetlenül ébredés után.

Várkonyi Andrea lassan elmehetne thillerírónak, olyan szép lassan és sejtelmesen csepegteti az információkat titokzatos utazásáról. A híradós pár nappal ezelőtt utazott el, és az biztos, hogy nagyon messzire ment. Legutóbbi fotója ugyanis kora délután jelent meg Facebook-oldalán, amit olyan helyen készített, ahol még akkor reggel volt, ő pedig akkor ébredt. Rendkívül izgalmas tehát a kérdés, vajon hol ébredezett Várkonyi Andrea?

A fotókból ítélve biztosan nem északra utazott fagyoskodni. Várkonyi Andrea ugyanis napsütötte környezetből posztol képeket. Ezt alaposan szemügyre véve olyan helyen van, ahol spanyolul beszélnek:

Amit pedig még biztosan tudunk, hogy Franciaországból még 10 órát kellett repülnie ahhoz, hogy elérje az úti célját, így mi arra tippelünk, valahol Dél-Amerikában lehet. Ti mit gondoltok, merre jár Várkonyi Andrea?

Exit mobile version