Bill Cosby beismerte: droggal kábított el egy nőt, és megerőszakolta

nlc | 2015. Július 07.
Bill Cosby tíz évvel ezelőtt ismerte be, hogy valóban szexuálisan zaklatott egy fiatal nőt Las Vegasban. Az eset aktáját azonban egészen eddig titokban tartották!

Az amerikai színész-humorista több évtizeden keresztül szórakoztatta a nézőket, közben pedig senki nem sejtette, hogy milyen mocskos magánéleti titkokról hallgat. A hírességről július 6-án minden kétséget kizáróan kiderült: évekkel ezelőtt bedrogozott, és szexre kényszerített egy fiatal nőt Las Vegasban. Az esetről ő maga vallott még 2005-ben, a tárgyalás azonban titkos volt, és  2006-ban az iratokat csak hiányosan hozták nyilvánosságra. A hiányzó dokumentumokat most az Associated Press szerezte meg.

Az iratok szerint Cosby 2005-ben azt vallotta, hogy quaaludes tablettákkal altatta el az áldozatát, ez egy nyugtató hatású készítmény, amelytől az illető elkábult. Mindez a Temple Egyetem egyik dolgozója, Andrea Constand által indított per során derült ki. 10 évvel ezelőtt nemi erőszak volt a vád Bill Cosby ellen, és a papírok szerint több más, neve elhallgatását kérő nő is tanúskodott ellene.

A 77 éves Bill Cosbyt 2014 óta több mint húsz nő vádolta meg azzal, hogy hasonló módszerrel elkábította, és megerőszakolta, de az ügyben eddig ez a vallomás az első konkrét bizonyíték. Korábban ugyanis Cosby mindent tagadott a nyilvánosság előtt.

A Daily Mail értesülései szerint a papírokat eddig a humorista karrierjére való tekintettel tartották vissza, most azonban egy Cosby által korábban túlságosan moralistának nevezett bíró mégis engedte, hogy nyilvánosságra hozzák őket. Az ötgyerekes Cosby egyébként korábban már lemondott a philadelphiai Temple Egyetem kuratóriumi tagságáról, ő volt az iskola legismertebb arca. Ügyvédje útján azonban még hetekkel ezelőtt is tagadta a vádakat.

Exit mobile version