Nem hiszed el: ruha nélkül mászik falra a terhes Kim Kardashian

P.L. | 2015. Augusztus 12.
Szavak nincsenek Kim Kardashian feltűnési viszketegségére, de mi így is lepacsizunk vele és gratulálunk neki. Ez igen, Kim! Megint odatetted!

Kim Kardashian szerintem zseni. Kövezzetek meg, de mindig tudja, hogy mikor mit kell mondani, csinálni, mutatni és még a hogyant is tökéletesen űzi.

Kim Kardashian nemrég posztolta első saját készítésű fotóját a pocakjáról, mert bár a rendezvényeken és egyéb megjelenéseken sosem takargatta magát, saját szelfi csupán néhány hete készült először.

Ez azért nagy szó, mert Kim Kardashian maga a szelfikirálynő, könyvet írt és napjában ezerszer űzi a sportot. A pocak eddig úgy tűnt, tabu volt.

EDDIG!

“Minden ember és minden terhesség más, megtanultam szeretni a testem, mindenhogy”írja Kim Kardashian a fotó mellé. Mert Kanye West felesége most egy olyan szelfit mutatott a világnak, amitől azonnal elfelejtjük, hogy kisfiának is furcsa nevet választott, és félreteszünk minden korábbi cirkuszt is, mert ez egyszerűen mindent felülír. A fotó tehát, ahol Kim Kardashian egy szál pucér fenékben mássza meg a falat, így néz ki! Ezzel végre sikerült bebizonyítani a világnak, hogy tényleg terhes, és ez volt a cél. Másképpen talán el sem hinnénk.

Exit mobile version