Sztárok

Őrület! Kiderült, mi lesz Kim Kardashian második gyerekének a neve

Ha valaki azt gondolja, hogy megint egy égtájról kapja a nevét a legifjabb családtag, nem jár messze az igazságtól.

A botrányhősnő Kim Kardashian az év végén ad életet második gyerekének, egy kisfiúnak. Az amerikaiak reality-sztárnak, Kim Kardashiannak és férjének, Kanye Westnek van már egy kislánya. A kétéves North West, akinek neve szintén nagy meglepetést okozott. Magyarul ugyanis annyit tesz: Észak Nyugat.

Az amerikaiak éppen ezért már Kim Kardashian várandósságának elején azt találgatták, vajon egy újabb égtájról kapja-e a nevét a kisfiú.

Most végre – ismét rengeteg jó barátnak köszönhetően – a Daily Mail megtudta Kim Kardashian választását.

Good night baby

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Dobpergés! EASTON! A kisfiú az Easton névre fog hallgatni, ami szintén az egyik égtáj a kelet egy kicsit “elkardashianított” változata.

“Nem adjuk neki a South (dél) nevet. Ez nem lenne igazságos. A nővére North mindig a fejéhez vágná, hogy az ő neve jobb irányba mutat” – magyarázta Kim Kardashian egy korábbi interjúban, bár akkor még nem árulta el, mi a végleges döntést.

Érdekesség, hogy Bret Easton Ellis az egyetlen fura nevű figura, akinek köze van a West-Kardashian családhoz. Ő az Amerikai pszichó írója és Kanye Westtel is együtt dolgozott a Yeezus című filmen.

Hát, mi csak hátradőlünk, mosolygunk, és elégedetten bólogatunk, hogy Kim és Kanye West megint alaposan átgondolt döntést hozott!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top