Mutatjuk a tini divatikonnak felturbózott 33 éves Britney Spearst

V.V.V. | 2015. Augusztus 17.
Hatalmas mosollyal és keveset takaró ruhában vette át a legújabb díját Britney Spears, akit most éppen tini divatikonnak választottak. Le a kalappal azelőtt, hogy ilyen átváltozásokra képes.

Megoszlanak a vélemények Britney Spears ruhájáról, amelyet a Teen Choice Awards díjátadón viselt. Ezt a díjat a 13 és 19 év közötti tinik szavazatai alapján ítélik oda a sztároknak több kategóriában, és Britney Spears idén a divatikonnak járó elismerést vette át. 

“Tényleg ebben a kiöregedett sztriptíztáncosnak való szerelésben ment egy tinigálára?” – írta az egyik hozzászóló, de mások szerint a 33 éves énekesnő merész ruhaválasztása éppen azt bizonyította, hogy Britney Spears miért is tud még ma is tinibálvány lenni.

Britney Spears sellőhaját, a körömlakkját és a cipőjét is leirigyelték már róla a rajongók, akik szerint az énekesnő elképesztően jó formában van. “Egyedül talán a szemén látszott, hogy mennyire fáradt az est végére, de ez teljesen érthető” – írta az egyik lelkes tinilány.

Közelről megnézve a képeket azért meg kell hagyni, hogy a sminkesek alapos munkát végeztek a sztáron, akit a koránál jóval fiatalabbra próbáltak sminkelni. Britney Spears a hétköznapokon sokkal visszafogottabban néz ki, általában összefogja a haját, egy sortba és egy pólóba bújik, és éppen ez az, ami annyira elvarázsolta a tiniket.

Egy átváltozóművésznek tartják, aki a rendezvényeken minden alkalommal ragyog, különben pedig “csak egy lány a sok közül”, és ezzel azt sugallja: bárki felturbózhatja magát.

Nos, ezzel nem tudunk vitatkozni. Elég csak a képeket nézni.

Britney Spears sosem viszi túlzásba a csillogást a hétköznapokon.

Így néz ki, amikor maga választja a ruháját.

Vagy amikor az unokahúgával csajos napot tartanak.

Exit mobile version