Konyhafőnök: Adri sírva főzött Bernáth Józsefnek

nlc | 2015. Október 27.
Tovább folytatódik a csapatok versenye a Konyhafőnökben, melynek végén kiderül, hogy kik azok, akik a döntőbe juthatnak, és esélyük nyílik rá, hogy a jövő Konyhafőnökei lehessenek.

A mai adásban a piros és a zöld csapatoknak kell bizonyítaniuk, méghozzá nem is akárhogy. Ezúttal ugyanis nem akármilyen ételkreációkat kell Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre elé tenniük. Mindhárom feladatban a Konyhafőnök zsűritagjainak kedvencét kell elkészíteniük.

Ez pedig jócskán próbára teszi a csapatok felkészültségét. Bár mindenki igyekszik a maximumot nyújtani, a séf védjegyével, a máglyarakással nem sikerül zökkenőmentesen megbirkóznia a zöld csapatnak.

Olyannyira, hogy Adri komoly hibát követ el azzal, hogy a fagylaltgépben úgy hűti a krémet, hogy az nincs bedugva, vagyis nem hűt. A csapat ezzel sok időt veszít, Adri pedig könnyekben tör ki.

“Nem láttam és használtam még ilyen fagyigépet, nem tudtam, hogy ennek milyen hangot kell kiadnia. Nem is jutott eszembe, hogy ne lenne bedugva” – mondta könnyes tekintettel Adri.

Hogy végül sikerült-e megfelelően elkészítenie a csapatnak Bernáth József máglyarakását, kiderül a Konyhafőnök mai adásából.

Exit mobile version