Liptai Claudia: csak egy lábtörlő vagyok

P.L. | 2016. Január 20.
Liptai Claudia beismerte, hogy párjának, jelen esetben Kern Andrásnak, nem volt egyéb, csak egy kócos kis lábtörlő, akit kihasznált.

“Én is egy eszköz vagyok az András életében ebben a moziban, arra. Engem is csak felhasznál, tehát lábtörlő vagyok, mondjuk egy ilyen átlátszó pongyolában lettem lábtörlő” – kezdte Liptai Claudia a szerda reggeli Mokkában, amikor Kern Andrással a közös hancúrjelenetről és a Gondolj rám című filmről meséltek.

Az extra szexi Liptai Claudia egyébként hozzátette, hogy szinte rettegett a széles vászontól, féltette saját magát a számára csúf igazságtól, de mint ahogy azt bárki maga is megítélheti, semmi oka nem volt az aggodalomra, bomba formában van.

 “Tegnap láttam én is először a filmet. Rettegtem, hogy mekkora leszek a vásznon, mondtam magamnak, hogy jaj, jövök, jövök, de meg kell, hogy mondjam, gyönyörűen van fényképezve, az operatőr szereti a színésznőket, ez egy nagyon fontos dolog, tehát minden színésznő szép benne” – mosolygott elégedetten Liptai Claudia.

A színésznő és műsorvezető egyébként párjával ment a premierre:

A nemrég gyengélkedő Liptai Claudia pedig már korábban megmutatta magát fehérneműben, akkor is csodálatos volt, és minden bizonnyal a filmben is extra dögös.

 

 

 

Exit mobile version