Sztárok

Liptai Claudia kebléről ezt gondolja a párja

Liptai Claudia állítja, egy bizonoys kor után már nem szabad túlzásba esni a magamutogatással. Mindennek a mértékletesség a nyitja.

Liptai Claudia szinte teljesen átváltozott, nemcsak a frizuráját illetően, de a fehérneműit is lecserélte – írja a Best magazin. Ahogy azt Liptai Clauda mondja, eljön az idő, amikor váltani kell ő pedig úgy érzi, nála most van itt a pillanat, hogy lecserélje a kollekcióját. Most már inkább a kényelemre helyezi a hangsúlyt, nem pedig arra, hogy mindent közszemlére tegyen.

“Nincs szükségem nagy cicikre! A koromnak megfelelő fehérneműt hordok, ezzel kihangsúlyozva és ízléses keretek között tartva a nőiességemet” – mondta Liptai Claudia a Best magazinnak, majd hozzátette, hogy párja köszöni szépen, de tökéletesen elégedett az elé táruló látvánnyal.

“Az ő reakciója, ahogy rám néz, beszédes bizonyítéka annak, hogy az erotikus kisugárzás akkor is megmarad, ha nem teszem ki a ‘pultra az árut’…” – mondta Liptai Claudia sokat sejtető mosollyal.

Liptai Claudia: Nincs szükségem nagy cicikre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top