Sztárok

Ezt üzente a beteg Liptai Claudiának kislánya

Liptai Claudia, úgy tűnik, minden arcát megmutatta már az év első hetében, most kislánya üzent neki, hogy semmi ok az aggodalomra.

Liptai Claudia elmúlt évét két percben foglaltuk össze, itt jegyezzük meg, hogy nem volt túl egyszerű, mert szerencsére rengeteg jó dolog történt vele, és ezeket meg is osztotta a rajongóival, most pedig úgy tűnik, maga Liptai Claudia sűrítette bele az elmúlt egy hetet egyetlen fotóba.

A korábban Star Wars-jelmezbe bújt Liptai Clauda elárulta, hogy lebetegedett, nem tetszik neki túlzottan az időjárás sem, ráadásul ismét a szürke hétköznapok dolgos világa jön az ünnepek után, de ettől függetlenül boldog, hiszen Panka lánya üzent neki.

“Közben cuki gyerekem üzenete: Te vagy a legjobb anya, gyógyulj meg! És szerelem! Mégiscsak jó ez a nap!” – írta közösségi oldalán a karácsonyt szerelmével és lányával töltő Liptai Claudia.

3. Munkanap az évben. Szmötyis idő, latyak, betegség! De közben cuki gyerekem üzenete: Te vagy a legjobb anya gyógyulj meg! És szerelem! Mégiscsak jó ez a nap! Puszi mindenkinek!

Szerző: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal2016. január 6.

Szinte pont egy hónapja pedig Pankával az Operában jártak. Ehhez pedig elengedhetetlennek érezzük hozzácsapni, hogy a kislány máris csodaszép!

Panka először az Operában a Pillangókisasszonyt nézzük!Fotó: TMC Management

Szerző: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal2015. december 5.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top