Nézd meg, milyen helyes Meg Ryan 23 éves fia

nlc | 2016. Január 20.
Már színészként próbálgatja magát Meg Ryan fia, a most 23 éves Jack Quaid. Egyesek szerint ő lehet a jövő nagy sztárja, mások szerint inkább az apja karrierje vár majd rá.

Ritkán látni együtt Meg Ryant a fiával, Jack Quaiddel, de azt mondják, hogy mostanában a fiú igényli az anyja társaságát. Talán éppen azért, mert a színésznő sok karriertanáccsal tudja ellátni, ráadásul Ryan rendezőként is bizonyított már, így több oldalról is van rálátása a szakmára.

Annak idején Meg Ryan és Dennis Quaid házassága borzalmas volt, a színésznő sokszor mondta is később, hogy egyetlen jó dolog származott abból a kapcsolatból, Jack.

Meg Ryan és Dennis Quaid 1995-ben. Tíz évig voltak házasok.

A váláskor 2001-ben Jack az apját választotta, mert anyja hűtlenségét gondolta válóoknak, és megvetette az anyját, akivel csak lassan sikerült rendezni a viszonyát. Mostanában viszont egyre többször látni őket együtt.

Jack Quaid egy kisebb szerepet kapott a elmúlt évek legnagyobb filmes sikersorozatában, az Éhezők viadalában.

Azóta már kapott sorozatszerepet is, és egyre többen felfigyelnek rá, egyesek szerint a külsejével könnyen lehet belőle Hollywood újabb szívtiprója is. 

Ám annak idején az apja is így indult, a karrierje mégsem lett túl fényes. Édesanyja pedig nem szeretné befolyásolni Jack karrierjét. Meg Ryan szerint Hollywood kemény hely, és csak annak való, aki meg tudja magát védeni.

“Amennyire tudom, a gyerekeimet védem a nyilvánosságtól, a sztárvilágtól, nem szerepeltetem őket magazinokban, viszont a fotósokat nem tudom kizárni az életükből” – magyarázta korábban a People magazinnak Meg Ryan.

A színésznőt sokszor fotózták már New Yorkban a kislányával. Meg Ryan tíz éve adoptálta Daisy True-t, aki annak idején gyógyírt jelentett a sztárnak. Ugyanis az, hogy a fia elhidegült tőle, nagyon megviselte Ryant, és örült a lányának, akiért az ismerősök szerint egyenesen rajong.

 

 

Exit mobile version