Sztárok

A világ legismertebb adoptált gyermekei

Miért döntenek úgy a világsztárok, hogy adoptálnak egy vagy akár több gyermeket? Kezdetben mindenki azt gondolta, hogy egyszerű divathóbortról van szó. Aztán kiderült, hogy sok hollywoodi színésznő azért dönt az örökbefogadás mellett, mert már kicsúszott az időből ahhoz, hogy kisbabát szüljön.

Sheryl Crow adoptált fiai, Wyatt és Levi
2007. május 11-én a hivatalos honlapján jelentette be az énekesnő, hogy örökbe fogadott egy kéthetes kisfiút, aki a Wyatt nevet kapta. Ezután Sheryl és fia messze a nyüzsgéstől egy farmra költöztek Nashville-be. Idén június 4-én az énekesnő egy újságnak elárulta, hogy újabb kisfiút adoptált. Az április 30-án született gyermek a Levi nevet kapta.

Sheryl idősebb fia a hároméves Wyatt
Sheryl idősebb fia, a hároméves Wyatt

Madonna örökbe fogadott gyermekei, Mercy és David
Az énekesnő még Guy Ritchie felesége volt, amikor 2006-ban örökbe fogadtak egy afrikai kisfiút, Davidet.
13 hónaposan került a kisfiú a házaspárhoz, és habár a lapok már mindent tudtak, hivatalosan hónapokig titkolták az adoptálást. David rettentően kötődik rendező apjához, akinek új kedvesét is hamar megszerette. A napokban fotózták le, ahogy a kisfiú apukája új barátnőjének az ölében vacsorázik.
Madonna Dél-Afrikából fogadta örökbe a négyéves Mercyt, 2009 elején. A házassága ekkor már megromlott, és külön is élt a férjétől.  

A válás után Madonnánál maradt mind a négy gyermeke
A válás után Madonnánál maradt mind a négy gyermek

Sharon Stone adoptált fiai, Roan, Laird és Quinn
Sharon 2000-ben újságíró férjével együtt adoptált egy kisfiút, Roant. A szakítás után Sharon 2005-ben örökbe fogadott egy újabb gyermeket, Laird ma már ötéves, majd egy évvel később újabb fiú került a családhoz, aki a Quinn nevet kapta. Stone egyébként azért döntött az örökbefogadás mellett, mert képtelen volt kihordani a terhességeit. „A két utolsó várandósságom az ötödik hónapban szakadt meg. Borzalmas volt. Olyan csapás, amit ép ésszel nem is nagyon lehet elviselni” – mondta egy interjúban.

Sharon két fiatalabb gyermeke, Laird és Quinn
Sharon két fiatalabb gyermeke, Laird és Quinn

Meg Ryan adoptált lánya, Daisy
Az amerikai színésznő négy és fél évvel ezelőtt fogadott örökbe egy kínai kislányt, akinek a Daisy nevet adta. A csöppség még pici csecsemőként került Ryanhez, akinek korábbi házasságából már van egy tizenhét éves fia.

Daisynek van egy tizenhét éves testvére
Daisynek van egy tizenhét éves testvére

Calista Flockhart örökbe fogadott fia, Liam
Az Ally McBeal 46 éves sztárja 2001-ben adoptált egy kisfiút, akit a Liam névre kereszteltek. 2002-ben ismerkedett meg a veterán színésszel, Harrison Forddal, aki sajátjaként szereti Calista örökbe fogadott fiát. Ford 2009-ben Valentin-napon jegyezte el a színésznőt, és idén Új-Mexikóban keltek egybe.

Calista fia ma már 9 éves
Calista fia ma már 9 éves

Angelina Jolie adoptált gyermekei, Madoxx, Pax és Zahara
Amerika leghíresebb örökbefogadója hat gyermeket nevel, társával, Brad Pitt-tel. A párosnak három saját és három örökbe fogadott csemetéje van. Jolie még 2002-ben adoptálta első gyermekét, a hét hónapos Maddox Chivant. A színésznő egy forgatás alkalmával döntötte el, hogy örökbe fogad egy kambodzsai kisfiút. Épphogy elkezdődött titkos kapcsolata Brad Pitt-tel, amikor 2005-ben újabb gyermeket adoptált, ezúttal Etiópiából a hat hónapos kislányt, Zahara Marley-t.
Már több, mint két éve volt együtt Braddel, amikor 2007. március 15-én örökbe fogadták a vietnami hároméves kisfiút, Pax Thient.

Madoxx és Pax három hónapig egy budapesti iskolában fog tanulni
Madoxx és Pax hat hónapig egy budapesti iskolában fog tanulni
Zahara nagyon ragaszkodik az apjához
Zahara nagyon ragaszkodik az apjához

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top