Vujity Tvrtko és Berki élő adásban balhézott

P.L. | 2016. Február 19.
Vujity Tvrtko nem bírta tovább, köztudott volt, hogy amikor egy realitysztár a Mokka vendége, ő nem szívesen ül le vele egy asztalhoz, ma mégis megtette, de nem igazán tudta türtőztetni magát. Beszólt Berkinek.

Demcsák Zsuzsa közben igyekezett menteni a menthetőt, de egyáltalán nem jött össze. Vujity Tvrtko először csak mély csendben, összeszorított fogakkal hallgatta Berki Krisztián és Demcsák Zsuzsa beszélgetését, ami legfőképpen arról szólt, hogy Krisztiánt mennyire szeretik, vagy nem szeretik a közösségi oldalakon.

Mi a vitában egyáltalán nem foglalunk állást, de a képek magukért beszélnek. Ráadásul a jótékonysági hetet indított Vujity Tvrtko mondatai igencsak kemények, mindenki döntse el maga, hogy betalált-e vagy sem.

Itt még Vujity Tvrtko mélyen hallgat…

“Én még attól is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az életem arról szól, az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. (…) Semmiről nem szeretnék veled beszélni, és baromira zavarban vagyok ettől.”

Itt már Vujity Tvrtko nem bírta tovább

Demcsák Zsuzsa szépen próbálta visszahozni a dolgot és megnyugtatni a feleket, de a kedélyek nem csillapodtak. Noha, a herevasalt Berki Krisztián ügyesen akart lavírozni, hogy természetesen ő is elfogadja a tényt, hogy a műsorvezető nem igazán ért egyet a trash reality jelenséggel és azzal, amit ő képvisel, a Mokka házigazdája nem hagyta annyiban. A korábban balettozó Vujity Tvrtko száján közben kicsúszott egy titok is:

“-Beszélsz egy herevasalásról, ami nem történt meg.
– Honnan tudod, hogy nem történt meg?
– Mert pécsi vagyok.
– Azért tudod, hogy nem történt meg?
– Igen, mert az az ember is pécsi, aki nem csinálta meg.
– A doktor úr?
– Ühüm. Jó, kiszálltam a beszélgetésből, elnézést.”

Itt pedig eljött a pillanat, amikor Demcsák Zsuzsa látta, ez a beszélgetés totál elúszott

A történet végére természetesen nem került pont, Vujity Tvrtko továbbra sem tudja elfogadni a Berki-jelenséget, ő pedig azt állítja, továbbra is elfogadja a műsorvezető véleményét, de mégis kíváncsiak rá az emberek. #ténylegsosemleszvége

De a biztonság kedvéért a harmadik szereplő, Demcsák Zsuzsa reakcióit is összeszedtük, végül is ő érezte magát a legkínosabban.

 Itt kezdődött:

Itt már szemmeresztgetős pillanatok jönnek:

Itt pedig már csak a fejét fogja a tegnap még vígan táncot ígérő Demcsák Zsuzsa:

 De itt az egész balhé teljes egészében is:

 

 

 

Exit mobile version