Sztárok

Kis Grófo speciálra kérte Demcsák Zsuzsát

Ráadásul speciál adta át Demcsák Zsuzsának és Vujity Tvrtkonak is legújabb lemezét a Mokkában.

Az óriási köteg pénz mellett CD is lapul Kis Grófo zsebében. A csütörtök reggeli Mokka adását a mulatós zenésszel színesítették, aki kapva kapott az alkalmon, hogy Demcsák Zsuzsának és Vujity Tvrtkonak speciál átnyújtsa lemezét, emellett pedig felkérte a Mokka háziasszonyát, hogy legújabb klipjében ropják együtt a roma táncot, amit Demcsák Zsuzsa örömmel el is fogadott.

“Neked is, more, fogadd sok szeretettel” – mondta Tvrtkónak, aki arra kérte Kis Grófót, próbálja meg kimondani a nevét, ami valljuk be, nem egyszerű. Na ebből lett: “Tyurko”, amit Tvrtko mosolyogva le is okézott.

A táncoló Demcsák Zsuzsát azonban már most tűkön ülve várjuk! “A tánc az egyik szenvedélyem, az egyik olyan dolog, amitől ki tudok kapcsolni teljesen, szinte teljesen” – mondta korábban a Hal a tortán adásában.

Ízelítőnk ugyan van, de ezeken a felvételeken nincs se Kis Grófo, se kecske mellette, így nem az igazi. Készülünk már nagyon!

Kis Grófo speciálra kérte Demcsák Zsuzsát
Kis Grófo speciálra kérte Demcsák Zsuzsát

De tud így is:

Kis Grófo speciálra kérte Demcsák Zsuzsát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top