Gesztesi Károlyt megint részegen látták

nlc | 2016. Április 08.
Annak ellenére, hogy nyílt levélben fogadta meg, többet nem iszik, most mégis részegen dülöngélt egy rendezvényen a napokban. A Hit Gyülekezetének lelkésze szerint azonban még semmi sincs veszve.

Úgy tűnik Gesztesi Károly a borról ugyan letett Isten kedvéért, a többi alkoholtartalmú italtól egyelőre nem sikerült megszabadulnia. A BEST magazin szerint egyelőre ugyanis nem ő áll nyerésre. A színészt megint egy társasági rendezvényen látták részegen: whisky és pezsgő volt a társa, szomorú látványt nyújtott, ahogy a járás és a beszéd is nehezére esett.

Gesztesi egy belvárosi szálloda céges szülinapi partijának volt a vendége, ahol egymás után vette el a pezsgőspoharakat a pincérek tálcájáról. A színész eleinte csak vígan anekdotázott, de látszott, hogy egyre jobban elázik. Végül pedig még a mikrofont is elkérte, de a magazin beszámolója szerint nem igazán volt értelme annak, amit mondott. El is vették tőle a mikrofont, ő pedig megszégyenülve, dülöngélve arrébb vonult – írja a magazin.

Korábban Gesztesi Károlyról kiderül, hogy a Hit Gyülekezetének tagja lett, levélben írt fogadalmat Németh Sándornak, amiben megköszönte, hogy mellette áll, és segít neki a poharat félretenni, ráadásul mentora is lett Gera Zoltán személyében.

“Hiába építesz fel 53 éven keresztül egy életet, elég, ha egyszer hozol egy rossz döntést, ami miatt elindulsz lefelé a csúszdán. És onnan borzasztóan nehéz visszakapaszkodni” – mondta a Bestnek Gesztesi Károly keserűen, ennek ellenére lelkésze nem mondott le róla, szerinte nem menthetetlen a helyzet.

“Károlynak kerülnie kell a hasonló partikat, ez a legfontosabb. Két nappal azután, hogy elázott, találkoztam vele, és tele volt életörömmel.” – mondta a lelkész, aki azt is elárulta, valóban nem félti a színészt, akit Gera is támogat, és mivel Gesztesi felnéz rá, nincs mitől tartani. Az is kiderült, hogy a színész hamarosan megint Izraelbe utazik, hogy kisebbik fiaival felkeresse a bibliai helyszíneket.

A lelkész szerint egyébként hosszú küzdelem vár Gesztesi Károlyra, ők azonban mindvégig mellette lesznek.

“Károlyt a színházakban most nem látják szívesen, mert félnek tőle, hogy csődöt mond. Való igaz, elfáradt, kimerültséggel küzd, ami a művészeknél gyakran előfordul. De képes rá, hogy kijöjjön a nyomorúságból, és ő hisz benne, hogy hamarosan újra színpadra léphet, és örömet okoz az embereknek. Ha pedig megbotlik, mi akkor is mellette leszünk, nem hagyjuk magára!”

Exit mobile version