Sztárok

Gesztesi Károlyt a Hit Gyülekezete segíti

Gesztesi Károlyról hallottunk már vad pletykákat, most a Best magazin szerint azonban jó útra tért, és megtalálta Istent a hétköznapjaiban.

Gesztesi Károly a színházi produkcióin hol megjelent, hol nem, ráadásul a művészt családja és rajongói is egyre jobban féltették. Elég sok furcsasága volt a tavalyi évben, mint például Izraelbe költözni, majd mikor még el sem ment, Gesztesi Károly máris hazajött. Az idei év azonban már nyugalmasabban telhet a színész számára a Best magazin információi szerint.  

Állítólag a változásban külső segítsége is van, Gesztesi Károly aggódó édesanyja környezetéből ugyanis többen állítják, a Hit Gyülekezete ad támogatást a színésznek. A mama régóta tagja a gyülekezetnek, talán ennek is köze van ahhoz, hogy Gesztesi Károly végre elfogadja a segítő kezet. Úgy tűnik, egyre közelebb kerül Istenhez, és talán így visszakapja régi, mosolygós, életörömmel teli, kiegyensúlyozott önmagát – írja a Best.

A lap szerint ugyanis a színész felkeresett már egy klinikát. “Elsősorban nem az alkoholproblémái, hanem krónikus álmatlansága miatt keresett fel minket a kórházban. Szó szerint végkimerülésben szenvedett. Gyógyszereket kapott, altattuk, de sajnos másnap reggel, mindenki legnagyobb megdöbbenésére, felöltözött és hazament. Úgy látszik, lelkileg még nem volt kész egy hosszadalmasabb kezelésre, amire igenis nagy szüksége lenne” – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor.

Gesztesi Károlyt a Hit Gyülekezete segíti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top