Britney, Beyoncé és a többiek – Való Világ-castingra öltöztek a sztárok az MTV VMA-gálán

Baranyai Enikő | 2016. Augusztus 29.
Biztos az én radaromban van a hiba, de kezdem azt gondolni, hogy a kevesebb pénzből gazdálkodó magyar celebek olykor tisztességesebben képesek felöltözni egy gálára, mint a hollywoodi kollégák. Az idei MTV VMA olyan volt, mint egy Való Világ-beköltözőshow.

Voltak meg nem értett elvontak, szexi titkárnők, hippi időutazók és villantásfüggők. Mi pedig visszasírjuk azokat az időket, amikor az MTV még tényleg a zenéről szólt.

Palvin Barbi barátnője, Stella Maxwell úgy döntött, hogy egy woodstocki múzeumból kölcsönkért szettben indítja az estét.

Amber Rose tisztára olyan, mint VV, Nagy Ő, Molnár Anikó 10 évvel ezelőtt.

Ariana Grande a színpadon (próbáljuk finoman megfogalmazni, csak nehéz) olyan koreográfiával okította a fiatalokat, aminek részeként egy pasi szájjal elégítette ki. Na jó, csak imitálták. De ahhoz a jelenethez képest ez a ruha még ovisballagásra is szuper.

Örök kedvencünk. Kim Kardashian, akinek kinézete pont olyan, mintha a Való Világ beköltözőshow-ja után átmulatta volna az éjszakát, és a plázában vásárolt ruciját meg a gondosan kivasalt haját eláztatta volna a mödanszié langyos vize.

Mindig van egy különc, aki a nagymama gardróbjából öltözködik. Az idei MTV VMA-gálán kivételesen nem az Olsen ikrek tették ezt (de csak azért, mert nem voltak ott), hanem Alicia Keys.

Naomi Campbell leszedte az ebédlőjében található székről a plüsshuzatot, és magára kötötte. Nincs más magyarázat erre a ruhára.

ANNYIRA VALÓ VILÁG! Nicki Minaj kellene nekünk a VVPBBB-villába. Cserélhetnének ruhákat VV Micivel.

Britney – rangidős – Spears szexi titkárnőnek öltözött.

És akkor jöjjön a nő, akit valamiért mindenki imád, de amit néha magára aggat a vörös szőnyegen, az tényleg értelmezhetetlen. Szerintünk Beyoncé idei választása egyértelmű üzenet, hogy valaki hívja már meg az Oscar-gálára, mert máshová nem tudja felvenni a különleges szettjeit.

Beyoncénak köszönhetően volt egy cuki celeb is a rendezvényen. Blue Ivy, az énekesnő lánya. Ennyi volt az MTV VMA ruhabörzéje.

 

Exit mobile version