Sztárok

Cirkusz az VMA 2015 gáláján: Nicki Minaj így alázta Miley Cyrust

A két énekesnő az újságok hasábjain, az MTV VMA élő adásban és ahol csak lehetett, egymásnak feszült.

Igazi cicaharc éleződött ki Miley Cyrus és a hiphopénekesnő, Nicki Minaj között. A két cseppet sem a visszafogottságáról ismert híresség, ahol lehetett, egymásnak ment az elmúlt napokban. Ráadásul az MTV VMA-díjat is bezsebelő Nicki Minaj élő adásban – hogy is mondjam szépen – könnyűvérű nőcskének titulálta Miley Cyrust.

A cirkuszt egy a New York Timesban megjelent újságcikk robbantotta, amelyben Miley Cyrust kérdezték arról, hogy mit gondol Nicki Minaj és Taylor Swift korábbi, Twitteren folytatott nyilvános vitájáról.

(Itt zárójelben a történet előzménye: A hiphopénekes Minaj ugyanis rendesen leoltotta a szőke pop-country énekesnő Taylor Swiftet, képességeit bírálva írt róla még júniusban, mikor kiderült, hogy kik lesznek az idei MTV VMA jelöltjei.)

MTV VMA 2015: Nicki Minaj csúnyán beszólt Miley Cyrusnak

“Ahogy olvastam, minden szava elég minajosan hangzott, az pedig tudjuk, hogy nem túl kedves. Azt hiszem, van egy módja annak, hogy az embereknek hogyan kell egymásról beszélniük.”

Miley Cyrus azonban, aki azért kapott szót a lapban, mert az MTV VMA idei műsorvezetője volt, úgy gondolta, irigység és némi faji előítélet is megbújt Nicki Minaj sorai között.

“Felesleges elkezdeni ezt a popsztárháborút. Tudom, néhányan azt gondolhatják, én ezt nem érthetem, mert fehér vagyok, de ismerem a statisztikákat, és egyáltalán nem gondolom, hogy az MTV direkt alakította így a dolgokat.”

MTV VMA 2015: Nicki Minaj csúnyán beszólt Miley Cyrusnak

A történet a csúcspontjára az élő show alatt ért, amikor Nicky Minaj konkrétan kijelentette, a műsort éppen vezető Miley Cyrus egy könnyűvérű – ő sokkal erősebben fogalmazott – nőcske, és fogja be!

Az estet egyébként Micki Minaj és Taylor Swift közös produkcióval nyitották meg, aminek a végén puszi is csattant, öleléssel fűszerezve.

MTV VMA 2015: Nicki Minaj csúnyán beszólt Miley Cyrusnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top