Ittas vezetésért előállították Gesztesi Károlyt

nlc | 2016. November 09.
Információk szerint ittasan okozott súlyos balesetet. Gesztesi jó ideje arról beszél, hogy nem iszik, többek közt ezért meglepő a hír. Felmerül a kérdés, hogy a balhé miatt hogyan alakul a sorsa a TV2-nél.

Anno a következő sorokat írtuk le az ittas vezetésről: “2013. július 1-je óta az ittas vezetésnél zéró tolerancia van érvényben. Ez azt jelenti, hogy akár félmilliót fizethet, évekre elvesztheti a jogosítványát, és még kötelező foglalkozásokra is járhat az, aki néhány pohár bor után vezet.”

Egy felnőtt, elvált, több gyereket is nevelő, az életét a kamerák előtt álló férfinak szüksége van jogosítványra, sőt autóra is. Nem kell sokat gondolkodni ahhoz, hogy kijelentsük: az említett élethelyzetű illetőtől roppant felelőtlen döntés, ha alkoholos befolyásoltság alatt volán mögé ül.

Gesztesi Károly ittasan okozott balesetet, de cáfolja

“Állni is alig tudott, olyan ittas volt Gesztesi Károly, aki múlt vasárnapra virradóra a járdaszigetnek ütközött autójával. A csodával határos módon ő is, és más is sérülés nélkül megúszta a részeg ámokfutást” – írja a Bors. A lap szerint a színész “vélhetően hazafelé tartott egy fehér Suzukival, olyan ittas állapotban, hogy magáról sem tudott. Békásmegyeren kisodródott, padkának ment, autója használhatatlanná vált.”

Ez már eleve meglepő, mert a színész jó ideje arról prédikál, hogy kicsukta a szeszt az életéből, nálunk is több, ezzel kapcsolatos írás jelent meg. Például:

A napilapnak több szemtanú is nyilatkozott az ügyben, ők elmondták, hogy a baleset után Gesztesi kiszállt az autóból, és vizelt egyet. Hozzátették, hogy az autója rommá tört, és hogy amikor a rendőrök kiérkeztek, és meg akarták szondáztatni a színészt, ő annyira részeg volt, hogy képtelen volt megfújni a szerkezetet.

A Bors megkereste Gesztesit, aki, ahogy írják, meglepő lazasággal, nevetve csak annyit mondott nekik, hogy “nem igaz semmi ebből. Én is hallottam ezt, de nem igaz!”

Befolyásolja-e a karrierjét?

Gesztesi Károlyt tavaly márciusban tették ki a Jóban Rosszbanból, akkor azt is pletykálták, hogy az alkoholproblémái miatt rúgták ki. A színész azóta többször is feltűnt a TV2 csoport csatornáin látható műsorokban, de most felmerül a kérdés, hogy aktuális balhéja befolyásolja-e televíziós karrierjét. Ezzel kapcsolatban a következő kérdéseket küldtük el a TV2 sajtóosztályának:

Amint megkaptuk a választ, cikkünket frissítjük.

UPDATE: A TV2 válasza megérkezett. Levelüket változtatás nélkül közöljük: “A történtekről a TV2 is csupán újságcikkekből értesült, mivel az ügyet jelenleg is vizsgálják a hatóságok. Gesztesi Károly nem állandó szereplője az Édes Életnek, néhányszor feltűnik a realityben, ezen az esetleges jogerős ítéletig nem is tervezünk változtatni.”

Exit mobile version