Hajdú Péter: Kata elmondott mindent

nlc | 2016. November 28.
Hajdú Péter nem köntörfalazott, amikor Kasza Tibor kérdezgette a házasságáról. Ahogy kiderült az is, a műsorvezető és a felesége megbeszélték, kinek volt viszonya az elmúlt hónapokban.

Magyarország legkapósabb szinglijének nevezte Kasza Tibi a Kaszataxiban Hajdú Pétert. “Nem vagyok én szingli. Még lehetek, de én házasságban élek. Ha megkérdezed a feleségemet, és ő azt mondja, hogy szingli, akkor én is az vagyok” – válaszolta Hajdú, akinek a válóperes tárgyalása a napokban kezdődik.

Hogy mit hoz a békéltető tárgyalás, azt egyelőre nem tudni, de az biztos: Sarka Kata és a férje megbeszélték az elmúlt négy hónap eseményeit. Arról is szó esett, kinek volt viszonya ez idő alatt. 

“Az elmúlt négy hónapból pletykák vannak, amiket kettőnknek kell megbeszélni. Vagy elhisszük a másiknak, hogy nem történt semmi, mint ahogy leültünk, és ő elmondta nekem, hogy mi volt. Az elmúlt négy hónapban én nem voltam senkivel, és a Kata is azt mondta, hogy ebben a négy hónapban ő nem volt senkivel.”

Ha az egészet nem akarod megnézni, akkor azért még egy részletet érdemes kiemelni:

“Még mindig szeretem a Katát és a gyerekeimet meg imádom, szóval, ha azt kérdezed, akkor szerintem újra lehet kezdeni” – összegezte Hajdú, aki szerint elvált szülők gyerekének lenni nagyon nem jó, ezt saját tapasztalatból tudja. Náluk mindkét gyerek kötődik hozzá is annyira, mint az anyjukhoz.

 

Exit mobile version