nlc.hu
Sztárok

Így él most a háromgyermekes édesanya, Sarka Kata

Így nézett ki 16 évvel ezelőtt Sarka Kata – Fotó

A 37 éves műsorvezető és üzletasszony a mai napig tudatosan odafigyel a megjelenésére.

Több mint 380 ezer ember. Ennyien kíváncsiak Sarka Kata mindennapjaira az Instagramon. A közösségi oldalán a leírásban így jellemzi magát: műsorvezető, három gyermek édesanyja, közszereplő és feleség. Régóta nem láthatjuk a magazinok címlapjain, pedig ha posztol, a kommentszekciót ellepik a követői kérdések az életével kapcsolatban. A munka mellett az utazásokról, illetve a családjáról is láthatunk bejegyzéseket. 

Az alakja is rendszeres téma a rajongóknál, mellyel kapcsolatban Kata korábban ezt nyilatkozta: „Járok szépségszalonba, rengeteget sportolok, és igyekszem odafigyelni arra, hogy harmóniában legyen a testem és a lelkem. Ahogy sokaknak, nekem is volt olyan időszakom, amikor nem volt meg a balansz a testi és a lelki állapotom között, de most jól érzem magam a bőrömben. Egy biztos: inkább a természetes módszerek híve leszek a továbbiakban is, mert tűfóbiás vagyok” – árulta el a Blikknek tavaly áprilisban a Magyarország Szépe válogatáson. A híresség nemrég kitett magáról egy képet, amin 21 éves volt, ennek apropóján szedtünk össze mi is pár képet a múltjából. 

Íme:

Sarka Kata
Megnézem
Összes kép (7)

És napjainkban:

Sarka Kata

Sarka Kata az Inspiráló nők 5. díjkiosztó gáláján a Magyar Zene Házában, méghozzá tavaly novemberben. (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top